Antena 3 CNN Show Showbiz Robert De Niro, furat de un milion de dolari. Tablourile tatălui său, vândute fără acordul actorului

Robert De Niro, furat de un milion de dolari. Tablourile tatălui său, vândute fără acordul actorului

Robert De Niro, furat de un milion de dolari. Tablourile tatălui său, vândute fără acordul actorului
Sursa foto: Robert De Niro
15 Iul 2009   •   12:51

Mai multe tablouri realizate de tatăl actorului american Robert De Niro au fost comercializate fără acordul starului. Potrivit Reuters, frauda ar fi fost pusă la cale de o galerie de artă din New York.

Printre persoanele bănuite că ar fi vândut tablourile pictate de tatăl celebrului actor este Lawrence Salander, un intermediar în comerţul cu obiecte de artă.

Bărbatul în vârstă de 59 de ani este judecat pentru furtul a cinci milioane de dolari de la mai multe persoane. El a fost arestat în luna martie, pentru tentativă de fraudă în valoare de 88 de milioane de dolari.

Fostul campion de tenis John McEnroe şi Bank of America se numără printre victimele lui Lawrence Salander.

Potrivit informaţiilor oferite de procuratura americană, familia De Niro a fost prejudiciată cu peste un milion de dolari.

După decesul tatălui său, Robert De Niro a organizat mai multe expoziţii cu lucrările acestuia. Cele mai multe dintre tablourile lui Robert De Niro Sr au fost păstrate de actor în propria locuinţă.

Robert De Niro este unul dintre cei mai talentaţi şi mai cunoscuţi actori din lume. A câştigat de două ori premiul Oscar, pentru rolurile din "Naşul: Partea II" (1975) şi "Taurul furios/ Raging Bull" (1981).

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Robert de Niro tablouri
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close