Antena 3 CNN Show Showbiz Rochia închiriată, o soluţie practică pentru petrecerea de Revelion

Rochia închiriată, o soluţie practică pentru petrecerea de Revelion

Rochia închiriată, o soluţie practică pentru petrecerea de Revelion
Sursa foto: Foto: prevention.com
30 Dec 2010   •   22:22

Pregătirile pentru noaptea de Revelion intră în linie dreaptă. Nu e târziu să vă închiriaţi ţinuta de vis. Este importantă mai ales pentru doamne, care îşi doresc rochii de revistă.

Mai e doar o zi până la petrecerea dintre ani, iar rochiile de seară dispar de pe umeraşe de la o oră la alta. Creaţiile îndrăzneţe, cu paiete şi blănurile sunt propunerile designerilor pentru sezonul acesta.

Preţurile piperate ale rochiilor noi le ţin pe doamne la distanţă. Din ce în ce mai multe aleg să treacă în noul an îmbrăcate în rochii de împrumut. Dacă alegeţi să închiriaţi o rochie economisiţi de 4 ori mai mulţi bani şi nici nu riscaţi să vă plictisiţi de ea.

Rochiile de împrumut se găsesc la cele mai multe dintre casele de modă. În plus, acum sunt şi magazine virtuale de unde puteţi alege.

Cu câteva sute de lei puteţi petrece noaptea dintre ani fără ca nimeni să ştie că rochia pe care o purtaţi nu vă aparţine. E drept, nefiind a dumneavoastră nu o puteţi modifica. Dacă vă vine bine, dacă nu...închiriaţi alta.

 

×
Subiecte în articol: rochie inchiriere revelion
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close