Antena 3 CNN Show Showbiz Rochiile negre şi bijuteriile cu diamante, preferate la Globurile de Aur 2010 (VIDEO)

Rochiile negre şi bijuteriile cu diamante, preferate la Globurile de Aur 2010 (VIDEO)

Rochiile negre şi bijuteriile cu diamante, preferate la Globurile de Aur 2010 (VIDEO)
18 Ian 2010   •   14:37


Eleganţă, distincţie, strălucire, după una dintre cele mai importante nopţi pentru industria filmului. Tocmai pentru că a fost o seară specială, actriţele care au participat la gala decernării Globurilor de Aur au impresionat cu ţinutele şi bijuteriile afişate.

Una dintre marile "apariţii" ale serii a fost actriţa Meryl Streep, câştigătoare la categoria cea mai bună actriţă într-un film de comedie. Meryl Streep a urcat pe scenă îmbrăcată într-o elegantă rochie neagră, care a impresionat prin simplitate şi bun gust.

Mai puţin admirată a fost actriţa Drew Barrymoore, copleşită de emoţie când a urcat pe scenă să-şi ridice premiul. Cunoscătorii spun că Drew şi-ar fi putut alege o rochie care să-i pună mai bine în evidenţă frumuseţea.

Senzaţie a stârnit şi Sophia Loren, pe care trecerea timpului nu pare să o afecteze deloc. Ea a purtat o superbă rochie neagră.

Cameron Diaz a preferat culoarea roşie anul acesta, iar Julia Roberts a îmbrăcat o rochie neagră, scurtă. De altfel, şi Penelope Cruz a ales negrul, la fel ca Mariah Carey, Heather Graham, Courtney Cox şi Glenn Close.

Câştigătoare sau nu, toate vedetele care au participat la cea de-a 67-a ediţie a Globurilor de Aur, indiferent că au avut sau nu şanse la premii, s-au pregătit serios pentru marea seară. Au apelat la serviciile celor mai faimoşi designeri. De aceea, la Beverly Hilton Hotel, acolo unde s-a desfăşurat decernarea, a fost o seară a luxului şi extravaganţei. Nu doar rochiile au fost fabuloase, ci şi bijuteriile. Vedetele au preferat anul acesta diamantele.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Globurile de Aur covorul rosu
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close