Antena 3 CNN Show Showbiz Roman Abramovici a cheltuit 5 milioane de lire sterline pentru petrecerea de Revelion

Roman Abramovici a cheltuit 5 milioane de lire sterline pentru petrecerea de Revelion

Roman Abramovici a cheltuit 5 milioane de lire sterline pentru petrecerea de Revelion
Sursa foto: Foto: Mediafax
03 Ian 2011   •   12:42

Roman Abramovici nu se uită la bani atunci când vrea să se distreze. O demonstrează din plin evenimentul pe care l-a organizat cu ocazia Revelionului 2011. Miliardarul rus a fost gazda unei petreceri spectaculoase, pentru care a cheltuit nu mai puţin de cinci milioane de lire sterline, informează Daily Mail.

Lista invitaţilor a fost şi ea una pe măsura grandorii evenimentului. Salma Hayek, Demi Moore şi Ashton Kutcher sunt numai câteva dintre vedetele care s-au distrat în vila magnatului rus din insula St. Barts.

La petrecere au mai participat omul de afaceri francez Francois-Henri Pinault şi modelul Alessandra Ambrosio. Atmosfera a fost intreţinută de celebra formaţie Black Eyed Peas, iar invitaţii au fost aduşi pe insulă cu elicopterul.

Abramiovici, unul dintre cei mai bogaţi oameni ai lumii, este cunoscut pentru extravaganţa sa. În 2009, el şi-a achiziţionat cel mai mare şi mai scump iaht privat din lume, prevăzut cu un scut anti-paparazzi.

Abramovici a mai atras atenţia, după ce a luat prânzul la restaurantul Nello's din New York. Nota de plată a miliardarului s-a ridicat la nu mai puţin de 47,221 de dolari.

 


×
Subiecte în articol: Roman Abramovici petrecere revelion
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close