Antena 3 Show Showbiz Roman Polanski, eliberat. Regizorul a fost transferat într-o locaţie necunoscută

Roman Polanski, eliberat. Regizorul a fost transferat într-o locaţie necunoscută

03 Dec 2009   •   21:19
Roman Polanski, eliberat. Regizorul a fost transferat într-o locaţie necunoscută
Sursa foto: Polanski

Roman Polanski a ieşit din închisoarea din nord-vestul Elveţiei şi a fost transferat la o altă locaţie decât cabana sa din Gstaad "din motive de securitate", informează AFP care citează un reprezentant al Ministerului elveţian de Justiţie.

Asta după ce un oficial elveţian a declarat cu puţin timp în urmă că Polanski va ieşi vineri din închisoare şi va merge la cabana sa.

?Domnul Polanski a fost transferat din închisoare din Winterthur într-o altă locaţie din motive de securitate?, a declarat Folco Galli, ministrul elveţian al justiţiei.

Roman Polanski a fost arestat, în urmă cu două luni, în baza unui mandat emis de autorităţile americane, în urmă cu 30 de ani.

Cineastul a fost acuzat în 1977 că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră. Victima lui Polanski, acum în vârstă de 43 de ani, a cerut în mai multe rânduri justiţiei americane să renunţe la acuzaţiile aduse regizorului.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close