Antena 3 CNN Show Showbiz El este românul care a jucat rolul "mâinii" în serialul Wednesday. Cu ce se ocupă în viața reală

El este românul care a jucat rolul "mâinii" în serialul Wednesday. Cu ce se ocupă în viața reală

Victor Dorobanțu este românul care a jucat rolul "mâinii" în serialul Wednesday. Acum, mâna sa este cunoscută în toată lumea, iar actorul spune că viața lui s-a schimbat radical.

El este românul care a jucat rolul "mâinii" în serialul Wednesday. Cu ce se ocupă în viața reală
Sursa foto: Victor Dorobanțu | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Dec 2022   •   16:06

Mâna Thing, din celebrul serial Wednesday, îi aparține românului Victor Dorobanțu, fiind o propunere care, spune el, l-a șocat.

În viața reală, Victor Dorobanțu este magician, iar rolul pe care l-a interpretat a fost o adevărată provocare.

După ce s-a prezentat la casting, magicianul a fost ales imediat de regizorul Tim Burton, existând, de la început, o conexiune puternică între cei doi.

Actorul mărturisește că rolul pe care l-a interpretat a fost destul de dificil, fiind mereu îmbrăcat într-un costum care permitea ștergerea corpului său din cadru.

Mai mult, Victor spune că scena lui preferată este cea în care este rănit Thing, dezvăluind, de asemenea, că totul a fost o improvizație.

"Este scena mea favorită. A fost o scenă foarte grea. Toți eram epuizați, iar acea scenă a fost o improvizație totală", a declarat actorul într-un interviu acordat, în exclusivitate, pentru Antena 3 CNN.

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close