Antena 3 CNN Show Showbiz România s-a calificat în finala Eurovision (VIDEO)

România s-a calificat în finala Eurovision (VIDEO)

România s-a calificat în finala Eurovision (VIDEO)
Sursa foto: Elena Gheorghe
13 Mai 2009   •   00:06

Elena, reprezentanta României la Eurovision 2009, s-a calificat marţi seara în marea finală de sâmbătă, 16 mai, care va avea loc la Olympiysky Arena din Moscova.

Elena a concurat în prima semifinală cu reprezentanţi ai altor 17 ţări europene: Muntenegru, Cehia, Belgia, Belarus, Suedia, Armenia, Andora, Elveţia, Turcia, Israel, Bulgaria, Islanda, Macedonia, Finlanda, Portugalia, Malta, Bosnia - Herţegovina.

Melodiile din prima semifinală


Din acestea, vor merge în finală, alături de România, Turcia, Suedia, Israel, Portugalia, Malta, Finlanda, Bosnia şi Herţegovina, Armenia, Islanda.

Rezultatul votului, prima semifinală


Joi, 14 mai, va avea loc cea de-a doua semifinală.


Capitala Rusiei a fost cuprinsă de febra Eurovisionului, încă de la sfârşitul săptămânii trecute. Atunci au ajuns delegaţiile ţărilor participante, o parte din fani şi jurnalişti. Peste 16.000 de spectatori sunt au participat la specatacolul din prima seară a concursului.

Concursul internaţional Eurovision se desfăşoara la Complexul Sportiv Olympiisky din Moscova. Potrivit organizatorilor, costurile de producţie s-au ridicat la peste 30 de milioane de euro.

Cu un an în urmă, România a fost reprezentată la Eurovision de Nico şi Vlad Miriţă. Aceştia au participat cu piesa "Pe o margine de lume" şi s-au clasat pe locul 20 din 25. Marele câştigător al competiţiei a fost rusul Dima Bilan.

Ascultaţi "The Balkan Girls" melodia cu care Elena Gheorghe va urca, sâmbătă seară, în marea finală, pe scena Eurovisionului.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Elena Gheorghe Eurovision
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close