Antena 3 CNN Show Showbiz Romeo Dediu, chitaristul trupei Holograf, rănit cu o sabie în direct (VIDEO)

Romeo Dediu, chitaristul trupei Holograf, rănit cu o sabie în direct (VIDEO)

Romeo Dediu, chitaristul trupei Holograf, rănit cu o sabie în direct (VIDEO)
Sursa foto: Holohraf
01 Feb 2010   •   09:32

Accident în timpul emisiunii lui Dan Bittman. Chitaristul trupei Holograf, Romeo Dediu, a fost rănit, duminică seară, cu o sabie.

Cântăreţul a fost rugat de Bittman să participe la o cascadorie în cadrul emisiunii "Dănutz SRL" de la TVR1. Aceasta nu a decurs, însă, conform planului. Persoana care mânuia sabia l-a nimerit pe chitarist în creştetul capului. Potrivit Mediafax, muzicianul a fost transportat la spital, unde i s-a făcut o radiografie şi i s-a cusut rana.

?A fost un eveniment nedorit si neplăcut pentru noi toti. Nu este o tragedie aşa cum am vazut că a apărut în presă. Ceea ce s-ar fi putut întampla, ne pune pe toţi pe gânduri? a spus Dan Bittman.

"E în regulă, din fericire nu a fost decât o tăietură superficială, care a necesitat câteva copci, dar nu e nimic grav, care să-l deranjeze la orice altceva", a declarat Iulian Vrabete, basistul Holograf.

?La un moment dat, într-un număr demonstrativ de arte marţiale, am fost invitaţi ca participanţi, neştiind ce vor face oamenii. Eram convinşi că e vorba de o glumă, de o joacă, nu am crezut că nişte profesionişti folosesc oameni din public (...). Ei şi-au facut treaba, dar nu foarte bine", a concluzionat Vrabete.

Soţia chitaristului a fost cea mai afectată. ?Am văzut totul în direct şi m-am şocat, cunoscându-l pe soţul, mi-am dat seama că nu e zâmbetul lui, că ceva grav s-a întâmplat? a declarat Claudia Dediu.

Trupa Holograf se afla în emisiunea moderată de Dan Bittman pentru a-şi promova noile creaţii muzicale.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Holograf emisiune
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close