Antena 3 CNN Show Showbiz Rona Hartner, dezvăluire șocantă: „Am presimțit în urmă cu șase luni că am cancer”

Rona Hartner, dezvăluire șocantă: „Am presimțit în urmă cu șase luni că am cancer”

Rona Hartner, dezvăluire șocantă: „Am presimțit în urmă cu șase luni că am cancer”
05 Mar 2019   •   17:08

Rona Hartner a făcut mărturisiri șocante. Vedeta a afirmat că și-a presimțit boala. Ea a fost diagnosticată cu o tumoră la colon.

„De șase luni de zile ştiam că voi scrie un status pe Facebook în care voi scrie „am cancer”. Mă gândeam: „Pe ce culoare o să scriu oare?”. După aceea mă duceam la gândul acesta, e un gând tâmpit, hai că îl dau la o parte. Mergeam cu toată lumea la doctor, cu familia mea și eu eram sigură că toţi erau bolnavi în jurul meu, numai eu nu și când colo eu eram cea bolnavă”, a declarat Rona Hartner la Antena Stars.

„Din când în când stăteam eu așa când să adorm, la o siestă sau ceva și mă gândeam. „Bine, dacă ar fi să scriu cancer, cum l-aș scrie?”. Și după ziceam aoleu, nu. Deci corpul meu îmi vorbea de vreo 6 luni, 8 luni, îmi zicea discret: „Băi, nu prea e în regulă”, dar nu aveam semne, nu aveam semne, decât o mare oboseală și o stare un pic de nervozitate, nu prea suportam pe nimeni, mi se înfundau foarte des urechile, nu mai auzeam pe nimeni, începând cu ora 8 seara”, a adăugat vedeta. 

 

×
Subiecte în articol: Rona Hartner cancer Dezvăluire şocantă
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close