Antena 3 CNN Show Showbiz Rromii nu resimt criza financiară! Opulenţa şi cadourile scumpe au caracterizat nunţile anului 2011

Rromii nu resimt criza financiară! Opulenţa şi cadourile scumpe au caracterizat nunţile anului 2011

Rromii nu resimt criza financiară! Opulenţa şi cadourile scumpe au caracterizat nunţile anului 2011
Sursa foto: Foto: videonews.ro
29 Dec 2011   •   14:29

Unii divorţează, alţii se căsătoresc. Şi nu oricum, ci cu petreceri care mai de care. Opulenţa este cuvântul care a caracterizat nunţile anului 2011.

În a doua jumătatea a acestui an, atât Cosmos Tănase, un important membru al lumii interlope din Moldova, cât şi bulibaşa romilor din Grajduri, şi-au căsătorit copiii.

Aleodor, fiul lui Cosmos Tănase supranumit „Prinţul Ţiganilor", s-a căsătorit pe 15 septembrie cu Simeria. De la limuzinele care au transportat mirii, la porumbei albi şi focul de artificii, fiecare detaliu al nunţii a avut scopul de a-i impresiona pe cei prezenţi.

Rochia miresei a costat 2.500 de euro, iar socrul mare a angajat firme de pază pentru a ţine departe curioşii. Naşii cuplului au fost manelistul Adrian Minune şi soţia lui Cati, dar şi interlopul bucureştean Sandu Hingheru şi soţia lui, Iuliana.

În luna octombrie Anişoara,  fiica bulibaşaşei din Grajduri, tot din judeţul Iaşi, s-a căsătorit cu Cezar. Ferdinand Stănescu a invitat la nunta mezinei sale rromi din comuna Ciurea, judeţul Iaşi, dar şi din Piatra Neamţ, Sibiu, Galaţi şi şi din Bucureşti.

Cei 500 de invitaţi şi-au etalat maşinile de lux şi salbele de aur, dar nici mirii nu s-au lăsat mai prejos.

Socrul mic, Gagarin Stănescu, i-a cumpărat rochia miresei din Dubai cu 3.000 de euro. Anişoara a primit ca zestre sute de rochii dar şi galbeni, pături şi electrocasnice. De asemenea, tatăl i-a făcut cadou o maşină de lux. Mirele a primit ca zestre o maşină de teren şi o casă.

Anişoara şi Cezar şi-au petrecut luna de miere în Dubai.

 


×
Subiecte în articol: rromi interlopi
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close