Antena 3 CNN Show Showbiz Rudele lui David Carradine: Actorul a fost omorât de membrii unei secte

Rudele lui David Carradine: Actorul a fost omorât de membrii unei secte

Rudele lui David Carradine: Actorul a fost omorât de membrii unei secte
Sursa foto: David Carradine
08 Iun 2009   •   10:41

Familia actorului David Carradine infirmă faptul că acesta s-ar fi sinucis. Mai mult, aceştia au declarat că vedeta din KILL Bill ar fi fost omorâtă de membrii unei secte, arată The Sun.

Rudele actorului american cred că acesta a fost asasinat pentru că ar fi aflat secretele unei secte formată din practicanţi ai artelor marţiale.

Joi, actorul David Carradine a fost găsit mort în camera sa de hotel din Bangkok, în condiţii cel puţin bizare. Corpul gol al actorului a fost descoperit în dulapul camerei. Acesta murise spânzurat cu un şnur al draperiilor din camera respectivă de hotel.

Actorul a fost găsit cu un şnur în jurul gâtului şi un altul în jurul organului sexual. Cele două funii erau agâţate de un cuier, a explicat un reprezentant al poliţiei locale.

Familia lui Carradine s-a înfuriat pe presa din Thailanda , după ce un ziar din Bagkok a publicat o poză cu trupul lui Carradine atârnând în dulap.

Una dintre fostele soţii ale actorului, Marina Anderson, susţine varianta autorităţilor. Aceasta a făcut publice informaţii şocante din timpul căsătoriei cu actorul. Anderson a declarat că actorului îi plăceau jocurile sexuale dureroase.

David Carradine a jucat în aproximativ 100 de filme şi a lucrat alături de regizori precum Martin Scorsese, Ingmar Bergman şi Hal Ashby.

Carradine a fost nominalizat de patru ori la premiile Globul de Aur şi o dată la premiile Emmy.

Cel mai cunoscut rol al său a fost cel al lui Kwai Chang Caine, din seria TV "Kung Fu". În 2003, actorul a atras din nou atenţia publicului cu rolul din "Kill Bill".



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: moarte sotie familie
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close