Antena 3 CNN Show Showbiz S-au săturat să piardă: Britanicii s-ar putea retrage de la Eurovision, după ce au ieşit din nou ultimii

S-au săturat să piardă: Britanicii s-ar putea retrage de la Eurovision, după ce au ieşit din nou ultimii

S-au săturat să piardă: Britanicii s-ar putea retrage de la Eurovision, după ce au ieşit din nou ultimii
Sursa foto: cantaret
31 Mai 2010   •   13:57

Britanicii au fost deziluzionaţi de reprezentantul lor la Eurovision. Marea Britanie a ieşit din nou pe ultimul loc, după ce în ultimii opt ani s-au aflat la coada clasamentului de nu mai puţin de trei ori. Presa britanică nu a fost deloc blândă cu Josh Dubovie, reprezentantul Marii Britanii la Eurovision, spunând că piesa interpretată de tânăr este o ?atrocitate fonică? şi că britanicii nu ar trebui să mai participe la concursul european de muzică.

Anul acesta, britanicii au participat la Eurovision cu piesa ?That Sounds Good To Me" (Îmi sună bine), interpretată de Josh Dubovie, în vârstă de 19 ani. Melodia a fost clasificată de critici drept ?un cântec pop ieftin, al anilor '80 , care, în ciuda numelui, nu a sunat bine pentru nimeni?. Britanicii nu au reuşit să acumuleze decât 10 puncte, în timp ce piesa câştigătoare a strâns 246.

Potrivit Daily Mail, piesa înscrisă în concurs de Marea Britanie a fost o adevărată ?atrocitate fonică?. Josh Dubovie a apărut pe scena Eurovision într-un costum sobru, gri închis, în timp ce cinci dansatoare sumar îmbrăcate s-au agitat în jurul lui. ?Şi publicul şi experţii au fost de acord că prestaţia Marii Britanii la Eurovision a fost jenantă?, mai scriu jurnaliştii britanici.


THAT SOUNDS GOOD TO ME, O ATROCITATE FONICĂ?



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Eurovision Marea Britanie clasament presa
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close