Antena 3 CNN Show Showbiz Să ne îmbogăţim vocabularul de modă

Să ne îmbogăţim vocabularul de modă

Să ne îmbogăţim vocabularul de modă
30 Mar 2010   •   17:19
PUBLICITATE // Daca ati rasfoit in ultimele luni revistele de moda sau daca ati vizitat blogul La Redoute (www.laredoute.ro/blog/), nu aveati cum sa ratati tot ce s-a prezentat si fotografiat despre colectia La Redoute pentru primavara 2010. Iar daca industria modei, ciclurile tendintelor si viteza cu care se improspateaza colectiile vestimentare si stocurile din magazine va sunt familiare, ei bine tot veti fi surprinse de cel mai nou catalog La Redoute ? Tentatiile Modei, editia speciala pentru luna martie.



Foarte multi pantaloni si multe topuri in tendinte, o mini-colectie de rochii la preturi care mi-au facut inima sa bata mai tare, noi variante de tinute pe care deja le vad in garderoba mea, o paleta cromatica imbogatita si perfecta pentru vara, accesorii care imi incanta privirea ? acestea domina paginile catalogului pe care l-am rasfoit azi dimineata online.

De fapt, colectia se articuleaza in jurul a patru teme, pe cat de atragatoare, pe atat de sic: "Nude & Blush", "Country", "90?s" si "Baroud?chic".

"Nude & Blush". Nu este o noutate in tendinte, ne-am obisnuit cu aceste culori de 2 sezoane, dar cu toate acestea colectia ne propune nuante naturale, fine si delicate, la fel ca descrierile lor: blush, poudre, peach, peau, nude? Ne jucam cu transparente, cu detalii de lenjerie intima, cu straluciri mate, totul cu un singur scop: sa ne simtim bine, cum spun francezii, ?dans notre peau?.


Cand spunem ?Country?, spunem jeansi, cizme, imprimeuri inflorate, carouri western, bluze de inspiratie folclorica. Aceleasi elemente se regasesc si in selectia La Redoute, iar articolele si tinutele fotografiate ne simplifica alegerile pentru primavara, cand lejeritatea si feminitatea vor fi cuvinte de ordine. In ceea ce priveste detaliile, avem volane, broderii, dantela, franjuri, accesorii din piele si, mai ales, incercam sa ne purtam parul intr-o coada impletita sau in onduleuri naturale.

"Baroud?chic" este unul din cuvintele care ar trebui sa va intre in vocabular ? alaturi de sarouel, marinier, corsaire si spartiates ? pentru ca, nu-i asa?, moda vine de la Paris iar anglicismele abunda. Baroud?chic este, de fapt, o combinatie interesanta intre military si safari, la care se adauga multe detalii feminine: sahariene langa paiete, haine de parada si bijuterii, pantaloni slim si bluze ample din matase, totul intr-o paleta cromatica de khaki si camel, maronuri, cafeniu si grejuri, nuante de bronz, auriu mat.






Cu hainele si tinutele temei ?90?s?, La Redoute ne invita sa facem un tur de recunoastere a stilului vedetelor rock, care au marcat intr-un fel sau altul istoria modei: piele, jeansi uzati, materiale stralucitoare, culori aprinse, detalii vizibile (paiete, margele, aplicatii, imprimeuri)

Sursa: Blog La Redoute www.laredoute.ro/blog/

×
Subiecte în articol: haine moda
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close