Antena 3 CNN Show Showbiz Ce sacrificiu a făcut Bendeac pentru Delia, la nunta ei. ”A atins apogeul”

Ce sacrificiu a făcut Bendeac pentru Delia, la nunta ei. ”A atins apogeul”

Ce sacrificiu a făcut Bendeac pentru Delia, la nunta ei. ”A atins apogeul”
06 Apr 2016   •   08:25

Colegi în juriul show-ului „iUmor” de la Antena 1, Delia recunoaște că are o relație specială cu Mihai Bendeac. Cântăreața a dezvăluit pentru Ziarul Ring și planurile profesionale, și cele de vacanță, precum și motivele care o țin departe de Eurovision.

Ce talente îți dorești să întâlnești la „iUmor”?

„iUmor” e genul de emisiune unde poţi să vezi orice. Şi când spun ORI-CE, ei bine, chiar mă refer la ORICE. Teatru, dans, magie, circ, stand-up, muzică, de toate am văzut în cele nouă zile de preselecţii de până acum. Am râs, am râs mult, dar totuşi sunt un jurat responsabil şi îmi voi argumenta mereu deciziile, să nu vă imaginaţi cumva că voi fi altfel. Cât despre noutăţile pe care le aduce emisiunea, sistemul de vot e cu totul diferit faţă de tot ce s-a văzut până acum în materie de jurizare. Noi, juraţii, votăm în acelaşi timp, cu ajutorul unei tablete, având două opţiuni: „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, cu menţiunea că la minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Sau, cum spunem noi, „Ai umor şi m-ai convins” sau „N-ai umor şi numărul tău pleacă acasă”. Ba, mai mult, a fost creată o aplicaţie gratuită pentru telefon, IUMOR, care poate fi descărcată gratis şi cu ajutorul căreia, prin vot, telespectatorii îşi pot trimite favoriţii în finală.

Vei fi alături de prietenul Bendeac… Vă mai leagă și alte colaborări?

Cu Bendeac mă ştiu de-o veşnicie, am făcut o mulţime de lucruri împreună, a şi cântat cu mine o piesă, dar apogeul l-a atins, cu siguranţă, la nunta mea. A acceptat fără să clipească să-mi fie cavaler de onoare, neavând habar că asta presupunea să ne fie alături în biserică, în timpul cununiei religioase, el fiind exact genul de om care nu intră în biserică.

Te tentează, la un moment dat, şi un show de comedie?

Dacă am învăţat cu adevărat un lucru de la viaţă, acela e că niciodată nu e bine să spui niciodată. Iar pe mine mă văd în stare de multe lucruri.

„Atentate se pot întâmpla absolut oriunde”

Călătorești destul de mult. Te sperie atentatele teroriste?

Am descoperit gustul călătoriilor pe la 12-13 ani şi încă de pe atunci am încercat să văd cât mai multe locuri. N-am nişte reguli clasice de la care să fac rabat când plănuiesc o călătorie (deși e mult spus că plănuiesc eu o călătorie, Răzvan e cel care se ocupă de asta), însă, în mod cert, mă sperie tot ce se întâmplă de ceva vreme peste tot prin lume. Totodată, îmi spun că dacă e să se întâmple ceva rău, se poate întâmpla absolut oriunde.

Ce destinații se află pe lista ta de vacanță?

De ceva vreme nu îmi mai fac planuri aşa concrete. Îmi plac în egală măsură şi excursiile tip adventure, cu rucsacul în spate, dar uneori am nevoie şi de câteva zile de răsfăţ, la un resort exotic. Totul ţine de momentul în care călătorim, iar Răzvan are grijă să mă surprindă de fiecare dată.

„Un concurs de talente te ajută enorm”

Ai fost desemnată recent „Artistul anului 2015”. Cât de importante sunt trofeele pentru tine?

Nu pot decât să fiu recunoscătoare! Înseamnă că munca mea nu e în zadar, că oamenii apreciază ceea ce fac eu alături de echipă. Fiecare trofeu e important, normal, le păstrez pe toate.

Specialiștii se întreabă mereu de ce artiști de top, cum e și cazul tău, nu participă la Eurovision. Mai reprezintă acest concurs o miză?

Am spus-o şi o repet, când eşti la început de drum, un astfel de concurs de talente te ajută enorm. Iar în ce priveşte „X Factor”, dacă ar fi existat aşa o emisiune când m-am lansat eu, aş fi participat cu siguranţă.

×
Subiecte în articol: Delia Mihai Bendeac
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close