Antena 3 CNN Show Showbiz Săptămâna Modei la New York. Ce propun designerii renumiţi în materie de vestimentaţie

Săptămâna Modei la New York. Ce propun designerii renumiţi în materie de vestimentaţie

Săptămâna Modei la New York. Ce propun designerii renumiţi în materie de vestimentaţie
18 Feb 2011   •   22:35

Săptămâna aceasta New York-ul a fost mai strălucitor ca niciodată. Designerii care au buticuri pe cele mai scumpe bulevarde din lume şi-au prezentat colecţiile pentru toamna acestui an. Ralph Lauren, Versace, Mark Jacobs sunt doar câţiva dintre creatorii de modă pe care cu siguranţă, doamnele îi vor alege în 2011.

Ralph Laurent a adus pe podium modele în ţinute seducătoare din mătase şi catifea. Nu au lipsit motivele chinezeşti brodate în dantelă sau hainele de blană. Iar, la asemenea ţinute, bijuteriile alese au fost pe măsură.

 


Acelaşi podium, altă prezentare. Una mai nonconformistă, semnată Gwen Stefani.

“Sunt şase categorii diferite şi fiecare dintre ele are stilul propriu de frizură, machiaj, muzică, background-ul propriu, stilul propriu. Dar toate sunt, împreună, o singură colecţie”, a declarat Gwen Stefani.

Tot în ultima zi a săptămânei modei, newyork-ezii au aflat şi ce recomandă Versace pentru toamna acestui an.

Ceva mai îndrăzneţe, ţinutele Marchesa au uimit pe toată lumea prin eleganţa lor. Cu voaluri, sau brodate cu pietre preţioase, creaţiile au fost inspirate dintr-un roman.

Departe de lumea de poveste creată de designerii Marchesa, Marc Jacobs le-a cucerit, din nou, pe doamnele din New York. Şi nu numai...

×
Subiecte în articol: New York
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close