Antena 3 CNN Show Showbiz Săptămâna Modei la New York: Designerii au prezentat cele mai spectaculoase ţinute ale sezonului

Săptămâna Modei la New York: Designerii au prezentat cele mai spectaculoase ţinute ale sezonului

Săptămâna Modei la New York: Designerii au prezentat cele mai spectaculoase ţinute ale sezonului
15 Feb 2011   •   14:05

Tendinţele vestimentare din toamna acestui an se conturează, în aceste zile, la Săptămâna Modei de la New York. Cu gândul la recentele furtuni de zăpadă, creatorii şi-au înveşmântat cât mai călduros modelele, dar au inclus în colecţii şi seducătoare rochii de seară, spre încântarea publicului

Carolina Herrera s-a inspirat, pentru noua colecţie, din liniile clasice anilor '60 şi, mai precis, din stilul legendarei Jacqueline Kennedy Onassis. Mantourile îmblănite au alternat cu vaporoase rochii de ceremonie care au conturat "silueta înaripată" propusă de stilista de origine venezuelană.

Carolina Herrera a mărturisit că, personal, nu apelează la altă casă de modă decât... cea pe care o conduce chiar ea.

O altă celebritate a modei, Donna Karan, şi-a învăluit modelele în rochii cu forme elegante şi culori pastelate. Colecţia intitulată "Perlele Înţelepciunii" nu a cuprins nici măcar un accent negru, ceea ce, potrivit cunoscătorilor, este o premieră în creaţia Donnei Karan.

Lungimea rochiilor şi prezenţa limitată a accesoriilor au conturat siluete fine, de un farmec irezistibil.

Colecţia stilistei Monique Lhuillier a fost dominată de toalete strălucitoare, menite să fie purtate în ocazii deosebite. Creatoarea spune ziua Sfântului Valentin este cea mai bună dată pentru prezentarea veşmintelor sale senzuale şi sofisticate.

Potrivit criticilor, rochiile creatoarei născute în Filipine s-ar potrivi de minune în atmosfera uşor ireală a filmelor cu James Bond. Săptămâna Modei de la New York continuă până la 17 februarie.

 


×
Subiecte în articol: New York
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close