Antena 3 CNN Show Showbiz Săptămâna modei pentru femeile plinuţe, la New York (VIDEO)

Săptămâna modei pentru femeile plinuţe, la New York (VIDEO)

Săptămâna modei pentru femeile plinuţe, la New York (VIDEO)
17 Iun 2010   •   23:14

La New York a început săptămâna modei pentru femeile plinuţe. Unii designeri au realizat că pot face bani frumoşi dacă se adresează doamnelor care poartă măsuri mari, neglijate în general de marii creatori de modă.

Creatorii de modă vor să profite din plin de puterea de cumpărare a femeilor care nu îşi pot găsi haine pe măsură în magazinele obişnuite.

"Dacă vă uitaţi la statistici, femeile normale sunt măsura 12 sau 14 (n.r. 42-44). De aici pornesc măsurile noastre. Este un potenţial enorm care nu a fost satisfăcut, iar produse care să fie la modă nu au fost oferite acestui tip de cumpărător", susţine unul dintre designeri.

Deşi se simt foarte bine în pielea lor, femeile cu forme spun că sunt descurajate de hainele pe care marii designeri le propun şi cred că aceştia le oferă tinerilor un exemplu nesănătos.

"Înţeleg obsesia pentru femeile slabe, dar cred că pentru femeile tinere nu este un lucur bun. Oamenii nu ar trebui să se exprime în acest mod pentru că sunt atâţia copii obsedaţi de media, de reviste şi televizor şi ca să susţii aşa ceva este ca şi cum nu ai gândi", susţine una dintre modele.

Săptămâna modei pentru femeile cu forme de la New York va mai dura până la 19 iunie.



Antena 3

×
Subiecte în articol: New York
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close