Antena 3 CNN Show Showbiz Scandal monstru în familia Geambașu. Călin Geambașu: „Tata m-a pus să mănânc pe capacul de la WC”

Scandal monstru în familia Geambașu. Călin Geambașu: „Tata m-a pus să mănânc pe capacul de la WC”

Scandal monstru în familia Geambașu. Călin Geambașu: „Tata m-a pus să mănânc pe capacul de la WC”
Sursa foto: Foto: Călin Geambașu
07 Oct 2017   •   18:07

Călin Geambașu continuă dezvăluirile șocante în legătură cu întâmplările care i-au marcat copilăria și își acuză tatăl că a ieșit în spațiul public pentru o așa-zisă ”împăcare”, după scrisoarea deschisă publicată în urmă cu mai multe săptămâni.

Citește aici  "Scrisoare Deschisa catre Taty meu"

”NU POT SĂ CRED!

Taty, tu chiar ești un bufon și un filfizon etern...?

Mi-ai spus la telefon să mergem Vineri la TVR și să facem acolo "o împăcare", în direct. Cuuum???!!! Așa percepi tu "împăcarea" sau vindecarea rănilor sufletului? Asta ai înțeles tu din întreaga situație, după o "Scrisoare Deschisă" în care depăn amintiri și emoții de tot felul pe parcursul a 30 de pagini? Hm... Ești profund, ce să zic...
Încep să deslușesc ceea ce părea imposibil de tradus pentru oricine și anume DE CE AI ALES să depășim acest proces curativ prin declarații publice în detrimentul unei îmbrățișări eliberatoare precedate de regrete exprimate în mod convingător sub orice formă posibilă, adică lucruri care cu siguranță îi conduc pe oameni și îi ajută în drumul lor către Pacea Interioară Veșnică. Și nu stăm decât la o stradă distanță... 
Ce pot să observ din această "invitație la TV", pentru a infinita oară, este că totul la tine are preț și se face pentru "ce zice lumea", și că nu oferi însemnătate pentru adevărata stare a lucrurilor. 
Nu Taty, nu voi accepta o astfel de invitație, la fel cum am declinat oricare altă invitație la TV pe acest subiect.

Așa se întâmplă dacă te iubesc imens...: îți supraevaluez orice gest sau privire până mă pocnești în plină figură cu realitatea... :( Bine că nu e așa în toate cazurile! De aia există în DEX cuvântul "excepție".

Continui să mă uimești... Dar, de fapt, de ce mă mai mir...?!”, a scris Călin Geambașu, pe Facebook.

 

 

×
Subiecte în articol: Calin Geambasu scandal
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close