Antena 3 CNN Show Showbiz Scandal pe numele ”Iris”. Minculescu a părăsit trupa, dar i-a ”furat” numele

Scandal pe numele ”Iris”. Minculescu a părăsit trupa, dar i-a ”furat” numele

Scandal pe numele ”Iris”. Minculescu a părăsit trupa, dar i-a ”furat” numele
Sursa foto: Foto: Facebook/IRIS
14 Sep 2017   •   21:36

Scandalul anului în rockul românesc! Fapt fără precedent în biz-ul muzical, Cristi Minculescu a părăsit Iris luând cu el…istoria trupei. Spre uimirea tuturor, solistul și cei ce l-au urmat din vechea trupă în noul său drum muzical, se prezintă mai nou Iris 4Ever.

Mai mult, în luna și în același loc când trupa Iris, primenită după atâtea demisii, a hotărât să se prezinte publicului și să sărbătorească 40 de ani de activitate împreună, va cânta și ”copilul” lui Minculescu, Iris 4 Ever, scrie libertatea.ro.

Scindarea veteranei trupe rock anunță un război urât în fața fanilor dar și a instanței de judecată unde se pregătește un proces lung și care va face să pălească definitv frumoasa floare a rockului nostru. În războiul de guerilă menit să așeze o stare de confuzie asupra opiniei publice, când laudele au început să curgă la adresa lui Minculescu, care a început să recomande fanilor, pe mijloacele online ”Iris oficial”, nu lăuda în semn de fair play fosta sa trupă, ci, de fapt, anunța că și el se va prezenta cu populara titulatură muzicală.

Detalii, AICI

×
Subiecte în articol: Iris cristi minculescu
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close