Antena 3 CNN Show Showbiz Scenarist: Mel Gibson s-a bucurat când John Lennon a fost împuşcat

Scenarist: Mel Gibson s-a bucurat când John Lennon a fost împuşcat

Scenarist: Mel Gibson s-a bucurat când John Lennon a fost împuşcat
Sursa foto: Foto: lookers-blog.blogspot.com
12 Apr 2012   •   11:28

Începând de azi aveţi încă un motiv să îl urâţi pe actorul Mel Gibson, în caz că nu au fost suficiente cele de până acum. Gibson s-a bucurat când John Lennon a fost împuşcat, spune scenaristul Joe Eszterhas, care a fost foarte aproape de a colabora cu starul din Braveheart, potrivit newser.com.

Iar asta este numai una din acuzaţiile aflate pe o listă întreagă întocmită de Eszterhas la adresa lui Gibson. Mai ales, acum ce un proiect cinematografic despre un războinic evreu, Judah Maccabee, nu le-a ieşit deloc celor doi. Gibson trebuia să producă sau să regizeze filmul, dar Eszterhas pretinde că actorul nu a intenţionat niciodata cu adevărat să facă asta pentru „urăşte evreii“. Toate acuzaţiile scenaristului la adresa lui Mel Gibson se regăsesc într-o scrisoare de nouă pagini intitulată „The Wrap“.

Potrivit documentului, Gibson ar fi spus despre John Lennon: „Mă bucur că e mort. Era un nenorocit de mesianic. Ascultă-i melodiile.“

În replică, actorul consideră marea majoritate a dezvăluirilor din scrisoare „minciuni“, dar admite că şi-a pierdut cumpătul în timpul ultimei întâlniri pe care a avut-o cu scenaristul. Gibson a precizat că a spus la acea dată nişte lucruri pe care le regretă, dar numai pentru că scenariul lui Eszterhas era „sub standarde“ şi o „pierdere semnificativă de timp“.



×
Subiecte în articol: John Lennon Mel Gibson actor scenariu
Parteneri
Gestul șocant făcut ucigașul Mirelei. S-a întâlnit cu sora ei
x close