Antena 3 CNN Show Showbiz Un actor celebru datorează Fiscului aproape 100.000 de dolari

Un actor celebru datorează Fiscului aproape 100.000 de dolari

Un actor celebru datorează Fiscului aproape 100.000 de dolari
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    17 Iun 2016   •   22:30

Actorul Dustin Diamond, "Screech" din serialul de comedie "Saved by the Bell" (Salvați de Clopoțel), trebuie să plătească aproximativ 100.000 de dolari statului american Wisconsin, scrie UPI.com, potrivit agerpres.ro.

Conform stației locale de știri WTMJ 4, Diamond apare cu o datorie de 94.000 de dolari pe lista departamentului fiscului statului Wisconsin referitoare la contribuabilii care au o restanță de cel puțin 5.000 de dolari și care nu au răspuns multiplelor scrisori și notificări care le-au fost trimise.

Media locală relatează că cei 94.000 de dolari ar putea reprezenta suma actuală datorată sau o estimare privind o declarație fiscală emisă anterior.

Aceasta nu este sigura problemă recentă din viața actorului. În luna mai, a apărut în fața justiției după ce a încălcat ordinul de eliberare condiționată pentru că a fost testat pozitiv cu oxicodonă. 

Înainte de aceasta, a fost eliberat după ce a ispășit trei luni de închisoare pentru periclitarea siguranței persoanelor, în 2014, după o altercație într-un bar din Wisconsin. În primul interviu după ce a fost eliberat, Diamond a explicat că nu a făcut altceva decât să își apere logodnica.

×
Subiecte în articol: fisc
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close