Antena 3 CNN Show Showbiz Scrisoare deschisă din SUA, de la Monica Columbeanu

Scrisoare deschisă din SUA, de la Monica Columbeanu

Scrisoare deschisă din SUA, de la Monica Columbeanu
Sursa foto: Foto: Intact Images
12 Mai 2011   •   12:18

Monica Columbeanu a plecat în Statele Unite pentru binele fetiţei sale. Cel puţin asta susţine Monica. Soţia omului de afaceri a trimis o scrisoare presei explicând că are nevoie de bani pentru a-şi creşte fiica şi de aceea a acceptat contractul din America. Irinel Columbeanu nu renunţă la luptă însă. Omul de afaceri a cerut sprijinul lui Emil Boc în procesul de custodie.

Ramona Gabor a dat detalii despre plecarea în Statele Unite a Monicăi. "Este un contract care ii va oferi liniste financiară şi siguranţă pe viitor. este vorba despre ceva bani care nu sunt deloc de neluat in seamă. Bani pe care în România nu avea cum sa-i facă", spune Ramona.


Textul integral al scrisorii


Monica a vorbit şi ea, printr-un comunicat de presă. S-a plâns de relaţia tensionată cu fostul soţ. Avocatul vorbeşte şi el despre pericolul în care se află Monica.  ''A făcut tot şi face în continuare, tot ce îi stă în putinţă să mă ,,desfiinţeze'', să mă ,,sfâşie''.(....)Eu îl vreau în continuare în viaţa fetiţei noastre, Irina are dreptul să aibă şi mamă şi tată'' a scris Monica.

Între timp Irinel face plângeri peste plângeri. La Poliţie, la Protecţia copilului şi la Guvern. Acuzaţiile lui Irinel Columbeanu la adresa soţiei, de rele tratamente aplicate minorului, va ajunge la parchet, cu propunere de neîncepere a urmaririi penale.
 



×
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close