Antena 3 CNN Show Showbiz Secretul Mirelei Vaida. Ce studii are aceasta, de fapt. Nu vorbește cu nimeni despre acest lucru

Secretul Mirelei Vaida. Ce studii are aceasta, de fapt. Nu vorbește cu nimeni despre acest lucru

Mirela Vaida este una dintre cele mai populare vedete ale trustului Intact. La doar 37 de ani, aceasta se bucură deja de o carieră de mare succes în televiziune și de o familie frumoasă, cu trei copii. Vedeta Antenei 1 a reușit audiențe record cu serialul Vulpița și Viorel și puțini știu ce studii are aceasta, de fapt.

Secretul Mirelei Vaida. Ce studii are aceasta, de fapt. Nu vorbește cu nimeni despre acest lucru
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
12 Iun 2020   •   11:48

Mirela Vaida s-a născut în Tîrgu Frumos, județul Iași și a plecat devreme de acasă pentru a studia. Ea a absolvit cu brio Liceul de Informatică `Grigore C.Moisil` din Iasi, reușind o media de 9,62 la bacalaurea. Între anii, 2001-2005 aceasta a urmat Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, pe care a finalizat-o tot cu o medie foarte mare, 9,35 la licență. Între timp și-a luat și două atestate, de limba engleză și programator.

A terminat și două mastere

 Mirela Vaida este foarte ambițioasă și asta se vede în fiecare zi și s-a văzut și în trecut pentru că nu s-a oprit la facultate, ci a urmat și două masterate, unde iarăși a bifat performanțe demne de apreciat.
Între anii 2005-2006 a finalizat cu succes un Master în Dreptul Comunitatii Europeneîn  cadrul Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti (media de disertatie – 9,66), iar în 2007 un Master in Comunicare si relatii publice, in cadrul Facultatii de Comunicare si Relatii Publice.

Pe lângă emisiunea Acces Direct de la Antena 1, ea mai este angajată și a Teatrului de Revistă Constantin Tănase din București.

×
Subiecte în articol: Mirela Vaida studii Acces Direct
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close