În ziua nunții, au avut parte de surpriza vieții. Un artist celebru a apărut și și-au făcut selfie cu el. “A venit lângă noi, și-a dat jos șapca și ochelarii de soare...”

de M.Z.    |    28 Sep 2016   •   10:54
În ziua nunții, au avut parte de surpriza vieții. Un artist celebru a apărut și și-au făcut selfie cu el. “A venit lângă noi, și-a dat jos șapca și ochelarii de soare...” Foto: pixabay.com

Un cuplu proaspăt căsătorit din New York a avut parte de o surpriză plăcută, atunci când, în timp ce se aflau în parc și făceau poze, Tom Hanks li s-a alăturat pentru a face un selfie, huffingtonpost.com.

Totul s-a întâmplat în ziua nunții lor, atunci când actorul era în parc și făcea jogging. Când i-a văzut, Tom Hanks s-a apropiat de ei, i-a felicitat și le-a propus să facă un selfie.

Momentul a fost captat și de fotograful cuplului care a declarat că ei nici nu și-au dat seama că este vorba despre marele actor Tom Hankls până ce acesta nu a venit să se prezinte.

“A venit lângă noi, și-a dat jos șapca și ochelarii de soare și s-a prezentat”, a povestit Meg Miller.

Fotografia a fost postată de Tom Hanks pe contul de Instagram, iar la descriere, acesta i-a felicitat încă o dată pe cei doi.

 

Elizabeth and Ryan! Congrats and blessings! Hanx.

A photo posted by Tom Hanks (@tomhanks) on

Parteneri
x close