Antena 3 CNN Show Showbiz Vloggerul Selly nu se teme de impozite: "Eu îmi declar toate veniturile la ANAF. Nu am motive de îngrijorare!"

Vloggerul Selly nu se teme de impozite: "Eu îmi declar toate veniturile la ANAF. Nu am motive de îngrijorare!"

Selly, unul dintre mai cunoscuţi şi iubiţi influenceri din România, susţine acţiunea demarată de ANAF. Acesta a declarat, în exclusivitate pentru Antena 3, că este la zi cu taxele la stat. Postările de pe reţelele de socializare îi aduc venituri uriaşe. În urmă cu trei ani, la vârsta majoratului, vloggerul avea deja în cont peste 1 milion de euro iar pe internet este urmărit de 2 milioane de fani.

Vloggerul Selly nu se teme de impozite: "Eu îmi declar toate veniturile la ANAF. Nu am motive de îngrijorare!"
Sursa foto: Selly/YouTube
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Aug 2022   •   11:28

Influencerii au ajuns din nouîn atenția Agenției Naţionale de Administrare Fiscală.

Le sunt fi verificate veniturile din YouTube, Instagram, Tik-Tok și Facebook.

Selly este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România. Tânărul este adorat de o mulțime de adolescenți care îi aduc, de asemenea, mii de vizualizări la conținutul pe care-l postează în online.

Pe seama vizualizărilor, Selly câștigă sume frumoase de bani, despre care a precizat că le-a declarat la ANAF.

Pentru Antena 3, a declarat că nu consideră un razboi declarat de ANAF, ba din contra, o acțiune complet normală. Și ei trebuie să plătească taxe la fel ca fiecare om din ţara asta care produce venituri. El îşi declară toate venitule, sunt impozitate ca atare.

Selly consideră că această acțiune este firească

"Cred că este o lectie învățată de cei care nu şi-au declarat în trecut, pentru că nu poți să treci pe sub mână aşa la nesfârșit si la un moment dat, evident se va întoarce statul să îşi recupereze taxele pe care le merită", a declarat Selly, în exclusivitate la Antena 3.

Lucian Heiuş, preşedintele președintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală, a anunţat vineri că 56 de persoane fizice care au obţinut venituri ca influenceri nu le-au declarat integral sau deloc, iar impozitele stabilite se ridică la 6,1 milioane de lei.

Inspectorii verifică modul în care au făcut bani pe reţelele de socializare. Există suspiciunea că nu au declarat veniturile făcute on-line din campaniile pentru anumite branduri.

Mai exact, pentru promovarea unor produse pe internet, aceştia pot lua chiar şi câteva zeci de mii de euro.

×
Subiecte în articol: Selly venituri ANAF vlogger influenceri
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close