Antena 3 Show Showbiz Semnele rele care ar trebui să-i dea lui Cristi Borcea de gândit

Semnele rele care ar trebui să-i dea lui Cristi Borcea de gândit

17 Ian 2016   •   20:05
Semnele rele care ar trebui să-i dea lui Cristi Borcea de gândit

Fostul boss dinamovist n-are mână bună la căsnicii, nici măcar ca naş! Cuplurile pe care le-a cununat, Claudiu Niculescu-Diana Munteanu şi Marius Niculae-Cristina Vasilescu, s-au rupt din cauza infidelităţii, nărav care a dinamitat şi mariajele lui Borcea, scrie Libertatea.

Vedeta TV Diana Munteanu şi Claudiu Niculescu s-au cunoscut în urmă cu 11 ani. Pe atunci, el era fotbalist şi era însurat cu Lidia, care îi dăruise doi copii. A divorţat pentru Diana şi s-a căsătorit cu ea în 2007, la Palatul Snagov. Naşi: Cristi şi Mihaela Borcea. În 2014, iubirea “binecuvântată” în prezenţa naşului Borcea s-a destrămat, iar în lumea mondenă a Capitalei s-a vorbit că vinovat ar fi fost Claudiu, care ar fi călcat strâmb, căci ar suferi de acelaşi nărav ca naşul lui: îi fug ochii după femei frumoase. El a susţinut, în interviurile de după divorţ, că n-a înşelat-o pe Diana, dar... gura lumii nu se deschide chiar fără motiv.

Mai multe, pe Libertatea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close