Antena 3 CNN Show Showbiz Sergiu Nicolaescu este internat la Spitalul Floreasca din cauza unei răni la frunte

Sergiu Nicolaescu este internat la Spitalul Floreasca din cauza unei răni la frunte

Sergiu Nicolaescu este internat la Spitalul Floreasca din cauza unei răni la frunte
Sursa foto: nicolaescu
24 Apr 2010   •   19:06

Regizorul Sergiu Nicolaescu a fost internat, sâmbătă seară, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, după ce a căzut şi s-a lovit la cap.

Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al spitalului, a precizat că, în urma căzăturii, maestrul Sergiu Nicolaescu are o rană uşoară la frunte, dar nu şi-a pierdut cunoştinţa. Sergiu Nicolaescu se află în prezent în sala de operaţii, unde medicii îi suturează plaga.

Opriţa a precizat că Sergiu Nicolaescu va rămâne internat cel puţin 24 de ore.

În luna mai a anului trecut, Sergiu Nicolaescu a fost internat pentru câteva zile în Spitalul Elias din Capitală, din cauza unor probleme digestive.

În luna ianuarie 2008, regizorul Sergiu Nicolaescu a suferit două intervenţii chirurgicale pe creier, din cauza unui hematom la cap, care îi apăruse cu două luni înainte, în urma unei căzături pe scări. La câteva zile de la intervenţiile chirurgicale, regizorul a ajuns din nou spital din cauza unor tulburări de ritm cardiac. La sfârşitul lunii ianuarie 2008, regizorul Sergiu Nicolaescu şi-a revenit.

Sergiu Nicolaescu este unul dintre cei mai prolifici regizori, actori şi scenarişti din lumea filmului. Printre peliculele semnate de el se numără "Carol" (2009), "Supravieţuitorul" (2008), "Mircea" (1989), "Noi, cei din linia întâi" (1986), "Duelul" (1981) - din seria "Comisarul Moldovan", "Ultima noapte de dragoste" (1980).

Antena 3


×
Subiecte în articol: Sergiu Nicolaescu regizor spital Floreasca
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close