Antena 3 CNN Show Showbiz "Sex and the City 2" prezentat în premieră la New York. În România, filmul ajunge pe 4 iunie (VIDEO)

"Sex and the City 2" prezentat în premieră la New York. În România, filmul ajunge pe 4 iunie (VIDEO)

"Sex and the City 2" prezentat în premieră la New York. În România, filmul ajunge pe 4 iunie (VIDEO)
25 Mai 2010   •   21:55

Lungmetrajul "Sex and the City 2" a avut premiera luni seară la New York. Fanii din România nu vor avea mult de aşteptat, deoarece filmul urmează să fie lansat şi la noi pe 4 iunie.

Petrecăreţele din "Sex and the City" părăsesc New York-ul şi caută aventura în deşert. Aşa încep peripeţiile din al doilea film al celebrei serii, care va fi lansat în Statele Unite pe 27 mai. O săptămână mai târziu, pelicula va avea premiera şi în România.

IMAGINI DE LA PREMIERA SEX AND THE CITY 2



După doi ani, viaţa celor patru petrecăreţe pare să fi intrat pe un făgaş normal: soţ, copii, gospodărie. În afară de viaţa Samanthei, desigur. De altfel, ea este cea care le propune prietenelor o nouă aventură: o călătorie exotică şi plină de surprize... În care Carrie întâlneşte un fost iubit. Iar revederea de la capătul lumii este cât pe ce să-i zdruncine căsnicia.

Cum se vor termina toate acestea? Ei bine, românii vor afla pe 4 iunie, când pelicula va apărea în cinematografele din ţara noastră.

TRAILER SEX AND THE CITY 2

×
Subiecte în articol: premiera
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close