Antena 3 CNN Show Showbiz Sfaturi vestimentare gratuite pe Facebook, de la Andreea Raicu

Sfaturi vestimentare gratuite pe Facebook, de la Andreea Raicu

Sfaturi vestimentare gratuite pe Facebook, de la Andreea Raicu
Sursa foto: Foto: Facebook.com
05 Sep 2011   •   12:47

Primul serviciu online care oferă sfaturi personalizate utilizatoarelor de Facebook interesate de stil şi modă a fost lansat astăzi de Andreea Raicu. Aplicaţia Stilist Personal este susţinută de o întreagă echipă de stilişti şi inaugurează o serie de proiecte din zona digitală, pe care vedeta urmează să le anunţe în această toamna.

Pentru a se bucura de recomandările de stil ale Andreei, doamnele şi domnişoarele sunt invitate să trimită prin intermediul aplicaţiei câte o fotografie în care să apară îmbrăcate exact în ţinută pe care urmează să o poarte şi un scurt text în care să menţioneze ocazia unde urmează să apară astfel îmbrăcate.

În cel mult 24 de ore, fiecare dintre participante va primi în mod personal sugestii pentru obţinerea unei vestimentaţii de efect de la Andreea şi stiliştii săi.

Răspunsul va fi afişat sub forma unei notificări pe wall-ul participantelor, acestea având posibilitatea de a alege dacă doresc sau nu să împărtăşească informaţia cu prietenii lor.

Programul de lucru al aplicaţiei este de luni până vineri, între orele 9.00-19.00, dar utilizatoarele pot trimite oricând fotografiile, urmând ca răspunsul să-l primească în timpul orelor de program.

"Stilist Personal este rezultatul comunicării pe care am avut-o în ultimii ani cu fanele paginii mele de Facebook şi cu cititoarele blogului meu, foarte interesate să primească sfaturi de stil de la mine. Totodată, este un experiment menit să testeze cât de pregătită este piaţa online din România pentru servicii de acest gen. Aştept cu nerăbdare feedback-ul comunităţii mele şi invit toate femeile care apreciază bunul gust şi au nevoie de recomandări vestimentare să ni se alăture pe pagina mea", a spus Andreea Raicu.


 

×
Subiecte în articol: Facebook vestimentatie sfaturi
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close