Antena 3 CNN Show Showbiz Și-au încheiat socotelile! Andreea Marin şi Ştefan Bănică au închis şi ultimul capitol care îi mai lega

Și-au încheiat socotelile! Andreea Marin şi Ştefan Bănică au închis şi ultimul capitol care îi mai lega

Și-au încheiat socotelile! Andreea Marin şi Ştefan Bănică au închis şi ultimul capitol care îi mai lega
21 Apr 2017   •   11:21

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. au mers să își rezolve în instanță o problemă mai veche. Cei doi au fost chemați în faţa judecătorilor de la Sectorul 3 al Capitalei într-o acţiune deschisă de către Inspectoratul de Stat pentru Construcţii, potrivit cancan.ro.

Fostul cuplu a avut de achitat o diferenţă de taxe pentru autorizarea unei construcţii pe care ei o ridicaseră pe vremea când erau căsătoriţi.

Inspectoratul de Stat pentru Construcţii a deschis, anul trecut, mai multe procese debitorilor, după ce s-a descoperit că există foarte multe cazuri de acet tip.

Astfel, printre cei care au fost dați în judecată  se numără şi Andreea Marin, alături de fostul ei soţ. Primul termen a avut loc pe 26 ianuarie 2017.

Miercuri, pe 19 aprilie, s-a respins acţiunea Inspectoratului, aceasta fiind rămasă fără obiect, lucru care dovedește că cei doi au plătit datoria către Stat.

În anul 2006, Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. s-au căsătorit, însă povestea lor de dragoste a durat doar până în 2013, când au divorțat.

 

×
Subiecte în articol: Andreea Marin Stefan Banica
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close