Antena 3 CNN Show Showbiz Simona Gherghe, dezvăluiri wow: "Mă prelingeam pe holurile platoului, iar colegii mei au chemat ambulanţa"

Simona Gherghe, dezvăluiri wow: "Mă prelingeam pe holurile platoului, iar colegii mei au chemat ambulanţa"

Simona Gherghe, dezvăluiri wow: "Mă prelingeam pe holurile platoului, iar colegii mei au chemat ambulanţa"
03 Aug 2015   •   14:23

Simona Gherghe a trecut şi prin clipe grele în timp ce prezenţa emisiunea la care apare de 5 ani aproape în fiecare zi. Prezentatoarea TV a povestit un moment în care i-a fost atât de rău încât a intrat în direct într-o stare pe care nici acum nu o poate descrie.

"Recunosc... am un stres. În ultimii ani, vacanţă a venit la pachet cu amigdalita. Mintea şi corpul meu au atâta adrenalină, în cursul anului, încât au înţeles că nu am voie să mă îmbolnăvesc. Şi nu prea se întâmplă. În cinci ani de zile, de când prezint emisiunea, nu am lipsit nicio zi. E genul ăla de job unde nu am cum să sun dimineaţă, într-o zi în care mă simt rău, să spun că nu vin azi... O singură dată s-a întâmplat să nu fiu eu pe post vreme de 15 minute. Mă durea foarte tare stomacul, mă prelingeam pe holurile platoului, iar colegii mei au chemat ambulanţă. În minutele alea cât am lipsit, a intrat Dan Capatos. Medicul mi-a făcut o perfuzie, m-am pus pe picioare şi mi-am reluat emisia. Altădată, am intrat pe post aproape în agonie, cu enterocolită, după o noapte în care a venit salvarea acasă. Am mai făcut live-uri cu febra, cu dureri de gât, dar boală se instalează în toată splendoarea doar în vacanţă. În momentul în care mă relaxez. Mai trebuie oare să spun că, în timp ce scriu rândurile astea, simt că am amigdalele inflamate? Nimic nou. E vacantaaa!!!", a completat Simonga Gherghe pe blog.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close