Antena 3 CNN Show Showbiz Simona Halep s-a căsătorit în secret cu iubitul ei, Toni Iuruc

Simona Halep s-a căsătorit în secret cu iubitul ei, Toni Iuruc

Simona Halep, numărul 10 în clasamentul WTA, s-a căsătorit în secret cu iubitul ei, Toni Iuruc.

Simona Halep s-a căsătorit în secret cu iubitul ei, Toni Iuruc
Sursa foto: Instagram
de Georgiana Adam    |    24 Iul 2021   •   09:09

Simona Halep (29 de ani) s-a căsătorit, ieri, 23 iulie 2021, cu iubitul ei, Toni Iuruc, petrecerea şi cununia având loc în Bucureşti.

Cei doi soţi şi-au primit invitaţii la casa lor din Izvorani, iar petrecerea a început în jurul orei 19.30. Alături de Simona au fost părinţii ei, Stere şi Tania Halep, dar şi fratele ei şi numeroase alte rude de la Constanţa.

Invitaţii au fost aşteptaţi chiar de mire, Toni Iuruc, la un cunoscut restaurant din Pipera, iar de acolo aceştia au plecat, fie cu maşinile personale, fie cu maşini puse la dispoziţie de miri, către casa din Izvorani.

Proprietatea aparţine celor doi tineri căsătoriţi şi are în faţă un teren de tenis. De asemenea, casa are o curte uriaşă, pe partea cu lacul, notează prosport.ro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc, petrecerea anului la Izvorani

La petrecere, Simona Halep a dansat şi s-a distrata alături de soţul ei, dar şi de familie pe ritmurile unor cunoscuţi cântăreţi de muzică armânească.

Simona Halep a purtat o rochie scurtă, roşie, cu un umăr gol, creaţie a celebrului designer Valentino. În picioare, tenismena a purtat o pereche de sandale "Portofino" de la Gianvito Rossi.

Cel care i-a cununat pe Simona Halep şi Toni Iuruc a fost Dani Caramihai, cofondatorul clubului Fratelli, el fiind şi vărul Simonei.

Simona Halep, locul 10 WTA şi o avere de peste 35 milioane de dolari din tenis

Simona Halep a atins primul loc în clasamentul mondial WTA, în două rânduri, între 2017 şi 2019.  A ocupat această poziție timp de 64 de săptămâni, fiind din acest punct de vedere a zecea din istoria tenisului în clasamentul longevității ca lider al circuitului.

Halep a încheiat anii 2017 și 2018 pe primul loc în lume în clasamentul WTA, iar în prezent se află pe locul 10.

Halep a câștigat turneele de Grand Slam de la Roland Garros (2018) și Wimbledon (2019), pierzând anterior alte trei finale: două la Roland Garros (2014, 2017) și una la Australian Open (2018).

A câștigat la simplu de-a lungul carierei 20 turnee și a mai disputat alte 17 finale, fiind cea mai titrată jucătoare de tenis din istoria României.

Simona Halep a câștigat 35,85 milioane de dolari din tenis, fiind pe locul 4 all-time, după surorile Williams și Șarapova.

Cine este Toni Iuruc, soţul Simonei Halep

Toni Iuruc provine din aceeaşi comunitate ca şi Simona Halep, respectiv cea a aromânilor. În vârstă de 42 de ani, Toni Iuruc deţine numeroase firme, dintre care una de publicitate.

Milionar în euro, Toni Iuruc a pornit devreme în lumea afacerilor şi a ajuns, în scurt timp, să îşi facă o avere consistentă.

Potrivit tabloidelor din România, Toni Iuruc ar încasa lunar aproximativ 100.000 de euro doar din chiriile pe anumite clădiri de birouri.

Toni Iuruc a trecut deja prin două căsnicii. Din prima are un copil, iar a doua relație s-a rupt cu câteva luni înainte de a deveni iubitul Simonei. El s-a recăsătorit în toamna lui 2018, cu Liana, cu care era împreună de doi ani. Evenimentul s-a produs la celebrul club de fițe "Fratelli" din Mamaia.

Dar peste numai câteva luni, aflând că soția l-ar fi înșelat, Iuruc a decis să divorțeze. Iar totul s-a produs în preajma turneului de la Wimbledon 2019, astfel că Toni a făcut foarte rapid trecerea de la Liana, care aștepta un copil, la Simona.

×
Subiecte în articol: Simona Halep Toni Iuruc
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close