Antena 3 CNN Show Showbiz Situație neobișnuită la Neatza. Au fost nevoiți să deschidă umbrelele! Ce a urmat în direct

Situație neobișnuită la Neatza. Au fost nevoiți să deschidă umbrelele! Ce a urmat în direct

Situație neobișnuită la Neatza. Au fost nevoiți să deschidă umbrelele! Ce a urmat în direct
10 Feb 2016   •   16:08

Cel mai haios matinal, „Neatza cu Răzvan şi Dani” a sărbătorit astăzi Ziua Internaţională a Umbrelei cu un dans în ploaie neobişnuit, dar şi cu amintiri despre momente dintre cele mai hazlii trăite într-o zi ploioasă. „Corpul de balet de la <>, practic ce am avut şi noi prin casă, vă urează bun venit în ploaie”, au fost cuvintele cu care echipa şi-a întâmpinat telespectatorii încă de la prima oră a dimineţii, după un dans cu totul şi cu totul neobişnuit, din recuzita căruia nu au lipsit, desigur, umbrelele.

Răzvan a fost cel care a spart gheaţa amintirilor haioase: „Eu stăteam foarte aproape de şcoală, aşa că nu aveam ceea ce practic se numeşte drumul iniţiatic către şcoală. Başca faptul că nu puteam să merg cu nimeni de la şcoală acasă”. Dani nu a ratat ocazia de a glumi pe seama colegului să: „Deci n-ai putut să o pupi în drum spre şcoală”. „Toţi aveau poveşti, <>, mie ce putea să mi se întâmple în trei metri. Aşa că aveam o umbrelă, a lui tata, şi îi duceam pe toţi acasă. Din 33, câţi eram în clasă, mai duceam din ei. A fost foarte frumos!”, şi-a amintit matinalul.

Amalia le-a povestit colegilor săi că ploaia pe care şi-o aminteşte şi astăzi a prins-o în parc, alături de un băiat: „Ne plimbam, a început să plouă, dar noi dansam pe muzica difuzată în parc. Copiii care se adăpostiseră în ciupercuţe ne aplaudau”, a mai spus prezentatoarea rubricii horoscop, de la Neatza, care însă le-a mai mărturisit colegilor că respectivul băiat „nu m-a pupat nici până în ziua de azi”. De un sărut a avut parte însă Flavia: „Primul meu sărut a fost în ploaie. Nu mi-a plăcut”, a mai povestit ea, care le-a amintit matinalilor că a prezentat şi o rubrică Meteo în ploaie, chiar în direct.


×
Subiecte în articol: neatza cu razvan si dani
Parteneri
Zece zile de concediu în plus pe an pentru români!
x close