Antena 3 CNN Show Showbiz Soacra lui Borcea infirmă zvonurile că nu îşi iubeşte ginerele şi că nu a fost la nuntă. În plus, vrea să fie bunică

Soacra lui Borcea infirmă zvonurile că nu îşi iubeşte ginerele şi că nu a fost la nuntă. În plus, vrea să fie bunică

Soacra lui Borcea infirmă zvonurile că nu îşi iubeşte ginerele şi că nu a fost la nuntă. În plus, vrea să fie bunică
Sursa foto: Foto: VideoNews
31 Aug 2011   •   23:22

Cristi Borcea nu are doar o soţie, ci şi o soacră fericită, indiferent ce au spus gurile rele. După fastuoasa nuntă în care şi-a văzut fiica fericită, mama Alinei Vidican s-a întors marţi seară acasă, la Timişoara. Cu gânduri mari. Să devină, cât mai repede, bunică. La asta se gândeşte intens şi proaspăta familie Borcea care se află acum în luna de miere.

Cu zâmbetul pe buze, mama Alinei a avut grijă să spulbere, pe rând, toate zvonurile. Primul, că nu-şi iubeşte noul ginere.

Al doilea, că nu ar fi fost la nunta fiicei. Că a fost, o dovedeşte şi tortul pe care l-a adus prietenilor care nu au avut norocul să vină la Bucureşti, la restaurant.

Mama proaspetei doamne Borcea a vorbit şi despre darul de nuntă. Pentru care aşteaptă şi ceva în schimb: un nepot şi o nepoată.

Cristi şi Alina au plecat marţi spre Miami. Nu au spus prea multe, dar tricoul Alinei a vorbit pentru ea.

Relaţia aproape perfectă între tânăra familie Borcea şi familia Vidican a avut şi coborâşuri. Mama Alinei nu a avut linişte atâta timp cât fiicei ei i s-a pus eticheta de amantă. A spus-o şi naşul.

Nunta a fost însă un început şi în relaţia dintre cele două familii. Cristi Borcea ar fi încercat să intre în graţiile soacrei, cu umor. A cerut la nuntă refrenul "Soacra nu mă vrea".

 


×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close