Antena 3 CNN Show Showbiz Şoc în lumea mondenă. Oana Zăvoranu ar fi încercat să se sinucidă

Şoc în lumea mondenă. Oana Zăvoranu ar fi încercat să se sinucidă

Şoc în lumea mondenă. Oana Zăvoranu ar fi încercat să se sinucidă
Sursa foto: Foto: Facebook
11 Dec 2012   •   07:43

Lumea mondenă este în şoc. Oana Zăvoranu ar fi încercat să se sinucidă. Se pare că vedeta a înghiţit un pumn de pastile. Prietena ei cea mai bună a trecut pe la ea şi a găsit-o inconştientă, în pat. Două echipaje SMURD au ajuns imediat şi s-au chinuit să o stabilizeze.După ce a fost intubată, Oana a fost dusă de urgenţă la spital.

Intubată şi inconştientă. Aşa a fost scoasă aseară Oana Zăvoranu din apartamentul ei. Minute bune medicii SMURD au încercat să o stabilizeze pe Oana, însă fără niciun rezultat. În acest timp, prietenii care i-au rămas aproape Oanei în ultima perioadă erau în stare de şoc.

Neliniştiţi, îngrijoraţi şi agitaţi, prietenii Oanei au încercat să-i convingă pe jurnalişti că bruneta nu are nimic. Imaginea cu Oana, inconştientă pe targă, în timp ce e dusă spre ambulanţă, spune însă altceva.

Răzvan, prietenul Oanei, a mers într-un suflet la Spitalul Floreasca, când a aflat ce s-a întâmplat. El a negat că vedeta ar fi încercat să-şi ia viaţa. Oana şi-ar fi pierdut cunoştinţa din cauza migrenelor care nu-i dau pace de câteva săptămâni, a spus tânărul.

În urmă cu doar două zile, Oana Zăvoranu a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj în care mărturisea că nu îşi găseşte liniştea. "Va iubesc şi chiar dacă nu sunt în "apele mele" din cauza unei cumplite dureri de cap, vă doresc o Duminică frumoasă, lângă cel sau cea iubită, pentru că la sfârşitul zilei DRAGOSTEA e de fapt cea care te face să poţi continua şi atunci când simţi că nu mai poţi!"

Şi mama Oanei, Mărioara Zavoranu, a avut nevoie de ajutorul medicilor. Acesteia i s-a făcut rău când a aflat că Oana a ajuns la spital şi a chemat ambulanţa. Între timp, fiica ei a fost stabilizată, iar acum este în afara pericolului.



×
Subiecte în articol: Oana Zavoranu migrene sinucidere
Parteneri
Peste 200 de turiști, prinși cu droguri pe litoral
x close