Antena 3 CNN Show Showbiz Soprana Amelia Antoniu a divorţat de soţul ei

Soprana Amelia Antoniu a divorţat de soţul ei

Soprana Amelia Antoniu a divorţat de soţul ei
Sursa foto: Foto: Mediafax
29 Sep 2011   •   21:11

Soprana Amelia Antoniu şi soţul ei Niculae Gamenţ au divorţat, astăzi, în numai 10 minute. S-au dus împreună în faţa judecătorului şi i-au cerut să le despartă destinele, fără a-şi lansa vreo acuzaţie. Sunt cât se poate de hotărâţi ca nimic să nu afecteze relaţia cu fiica lor. (BETA)

În urmă cu şase luni, Amelia Antoniu şi soţul ei păreau cei mai fericiţi părinţi din lume la botezul fetiţei lor. Astăzi, au păşit pe drumuri separate. Gurile rele spun că de vină ar fi chiar mama sopranei. Dar niciunul dintre cei doi soţi nu a rostit vreo acuzaţie.

Nu mai locuiesc împreună, de câteva zile. Soţul sopranei părea însă că ar vrea să lase o portiţă deschisă pentru o eventuală împăcare.

Dar, în faţa judecătorului, nimeni nu a avut nimic de obiectat. Divorţează de comun acord şi instanţa doar a luat act de cererea lor. Cât priveşte partea finaciară, niciunul dintre soţi nu a dezvăluit cum se va face partajul. Totuşi, au stabilit că despărţirea nu va afecta relaţia cu fetiţa lor de doar câteva luni.

Soprana Amelia Antoniu a fost la un pas de moarte acum un an de zile. Internată în spital, ea a făcut un şoc septic, din care şi-a revenit cu greu. Alături de ea au stat atunci soţul şi mama.



×
Subiecte în articol: soprana divort
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close