Antena 3 Show Showbiz Soția lui Chris Cornell face dezvăluiri după moartea artistului: ”Nu și-ar lua viața intenționat”

Soția lui Chris Cornell face dezvăluiri după moartea artistului: ”Nu și-ar lua viața intenționat”

20 Mai 2017   •   10:58
Soția lui Chris Cornell face dezvăluiri după moartea artistului: ”Nu și-ar lua viața intenționat”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Chris Cornell

Soția lui Chris Cornell, care a fost găsit mort în camera unui hotel din Detroit, nu crede că acesta și-a pus intenționat capăt zilelor. Vicky Cornell este convinsă că decizia acestuia ar fi putut să fie influențată de medicamentele pe care acesta le lua, informează news.sky.com.

Soția rockerului Chris Cornell, a pus la îndoială sinuciderea soțului său și crede că medicamentele împotriva anxietății au jucat un rol important la această tragedie.

Într-o declarație de presă Vicky Cornell a spus: "Știu că ne-a iubit, pe mine și pe copiii și nu ar fi dorit să ne rănească, luându-și viața.”

"Moartea lui Chris este o pierdere care ne lasă fără cuvinte și a creat un gol în inima mea, care nu va fi niciodată umplut. Ca toți cei care l-au cunoscut, Chris a fost un tată devotat și soț bun.Ce se întâmplă este inexplicabil și sper că alte rapoarte medicale vor furniza detalii suplimentare", a încheiat soția lui Cornell.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close