Antena 3 CNN Show Showbiz Soţul actriţei Brittany Murphy, găsit mort în locuinţa sa din Los Angeles

Soţul actriţei Brittany Murphy, găsit mort în locuinţa sa din Los Angeles

Soţul actriţei Brittany Murphy, găsit mort în locuinţa sa din Los Angeles
Sursa foto: actori
24 Mai 2010   •   11:24

Soţul actriţei Brittany Murphy a fost găsit mort, la numai cinci luni de la decesul nevestei sale. Simon Monjack, în vârstă de 39 de ani, a murit în urma unui atac de cord, informează Daily Mail.

Medicii au încercat să-l resusciteze pe bărbat, însă fără succes. Simon Monjack a murit duminică seară în locuinţa sa din Hollywood.

Se pare că bărbatul se confrunta cu probleme cardiace de mai mult timp. Într-un interviu acordat după moartea soţiei sale, Monjack a povestit că suferise un atac de cord. ?Anul trecut, când mă întorceam din Puerto Rico, am suferit un atac de cord?, a spus la vremea respectivă Monjack.

Decesul fostului soţ al actriţei Brittany Murphy este cercetat de autorităţile americane. Acestea vor stabili cauza exactă o morţii.

Actriţa Brittany Murphy, cunoscută pentru rolurile din "8 Mile" sau "Girl, Interrupted", a încetat din viaţă, în urma unui stop cardiac pe 20 decembrie. În casa actriţei au fost găsite numeroase medicamente prescrise de medic pentru a trata simptome de gripă şi o cantitate considerabilă de vomă.

Potrivit unui raport oficial, Brittany Murphy a murit din cauza unei pneumonii şi a medicamentelor. În momentul decesului, actriţa era anemică şi lua o mulţime de medicamente prescrise medic. Moartea artistei a fost catalogată drept accidentală.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: sot mort
Parteneri
Bani de la stat pentru tinerii care își găsesc un loc de muncă
x close