Antena 3 CNN Show Showbiz Scandal după moartea Ilenei Ciuculete. Soțul ei, acuzat de primul bărbat al acesteia că a furat averea copiilor

Scandal după moartea Ilenei Ciuculete. Soțul ei, acuzat de primul bărbat al acesteia că a furat averea copiilor

Scandal după moartea Ilenei Ciuculete. Soțul ei, acuzat de primul bărbat al acesteia că a furat averea copiilor
de M.Z.    |    22 Mar 2017   •   08:59

Solista Ileana Ciuculete, care a încetat din viaţă la numai 64 de ani, s-ar răsuci în mormânt dacă ar şti că apropiaţii ei au început deja războiul pe bani şi pe case. Valeriu Sfetcu, primul bărbat al cântăreţei de muzică populară, îl acuză pe Cornel Galeş, soţul Ilenei Ciuculete, că s-ar fi grăbit să vândă vila, după ce a aflat că zilele ei sunt numărate, potrivit Click.ro.

În timp ce întreaga familie se află în stare de şoc, fostul soţ al artistei, Valeriu Sfetcu, şi el interpret de muzică populară, susţine că Galeş ar fi vândut de urgenţă vila familiei din zona 1 Mai, cu puţin timp înainte de decesul interpretei: “Eu am spus dintotdeauna despre Cornel că este un escroc. Să-i lăsăm pe ei să-şi rezolve lucrurile, iar timpul va demonstra cine a avut dreptate şi cine nu!”, a declarat Valeriu Sfetcu.

Bărbatul nu se dă bătut până când adevărul nu va ieşi la iveală: “Deci, dacă s-a vândut casa înainte să moară Ileana, asta înseamnă că Galeş este un om necinstit, un om nesincer. A ştiut mai de demult că este bolnavă de această boală incurabilă şi atunci a luat măsuri de precauţie, a vândut casa pe motiv că merge să îi facă transplant de ficat, deşi ăla nu se face aşa la o săptămână, două-trei şi atunci în condiţiile date nu mai au ce face. Eu cred că totul a fost regizat şi totul a fost pus la cale numai de acest şmecher”, a izbucnit Valeriu.

×
Subiecte în articol: Ileana Ciuculete avere cornel gales

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close