Antena 3 CNN Show Showbiz Soțul Oanei Zăvoranu a rupt tăcerea pentru prima dată după nuntă

Soțul Oanei Zăvoranu a rupt tăcerea pentru prima dată după nuntă

Soțul Oanei Zăvoranu a rupt tăcerea pentru prima dată după nuntă
Sursa foto: Foto: Facebook
13 Iun 2016   •   15:29

S-au căsătorit în secret, luând pe toată lumea prin surprindere, dar se pare că Oana Zăvoranu a optat să fie extrem de discretă cu viața personală.

Cel care a luat inițiativa de a rupe tăcerea a fost soțul ei, Alex Ashraf. Bărbatul a făcut însă acest pas pentru a se disculpa față de ultimele acuyații care au apărut în presă.

„Țin să vă spun pentru ultima oara, ca NU AM FOST CĂSĂTORIT NICIODATĂ, cu atat mai mult cu individa care a încercat marea cu degetul pe la ce emisiuni au dorit sa aibe ceva vorbitor în loc de pauze de publicitate, sau umpluturi Nu am nici un copil, nici al meu, nici prin alianță. Sunt un om responsabil și dacă aș fi avut un copil niciodată nu as înceta să mă ocup de el si să veghez la buna lui creștere. Nu doresc să mai intru în polemici penibile cu individe sau indivizi dornici de scandal, senzațional, și mizerii născocite de dragul unui rating care este într-o scădere vizibilă. Am o viață prea frumoasă alături de Oana mea, și este tot ce îmi doresc. Ceea ce avem nu ne poate lua nimeni și nimic. Pentru că DRAGOSTEA este cel mai Puternic și Sincer sentiment care nu poate fi distrus nici măcar de o armată de neaveniți săraci cu duhul. Vă mulțumim oricum pentru mesajele voastre frumoase”, a scris Alex pe contul de Facebook.

×
Subiecte în articol: Oana Zavoranu nunta casatorie
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close