Antena 3 Show Showbiz Stafful Madonnei a părăsit deja Bucureştiul. Diva nu a fost văzută plecând din hotel (VIDEO)

Stafful Madonnei a părăsit deja Bucureştiul. Diva nu a fost văzută plecând din hotel (VIDEO)

28 Aug 2009   •   19:55
Stafful Madonnei a părăsit deja Bucureştiul. Diva nu a fost văzută plecând din hotel (VIDEO)
Sursa foto: Madonna

Dansatorii Madonnei au plecat să-i pregătească divei showul de sâmbătă, din Bulgaria. Ei au părăsit Bucureştiul vineri după-amiază. Şi fetele reginei pop au fost surprinse în timp ce se urcau într-o maşină. Singura care nu a fost văzut deloc vineri este Madonna.

Imediat după prânz, în faţa hotelului de pe Calea Victoriei, a început agitaţia. Patru autocare au parcat în faţa uşilor. După ce bagajele au fost aranjate în ele, rând pe rând, din hotel au ieşit şi dansatorii Madonnei.

Înainte însă de a urca în autocar, unii dintre dansatori au stat puţin de vorbă cu reporterii din faţa hotelului. Ei au declarat că s-au simţit bine în România, şi că de la Madonna au învăţat multe lucruri.

Puţin după ora 15, pe uşa din spate a hotelului, fiicele Madonnei, Mercy, Lourdes, bona lor şi încă 2 persoane s-au urcat într-o maşină neagră, care a plecat în viteză. Însă înainte de a părăsi hotelul, cea mai mică dintre fetele Madonnei a stat puţin pe la piscină, în timp ce sora sa, Lourdes, privea pe geam, spre curtea interioară.

Joi, Madonna n-a rezistat toată ziua în casă. A ieşit la soare, însoţită de bodyguazi. Nu şi-a pus costumul de baie pe ea, ci s-a aruncat cu haine cu tot în apă. Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni verzi şi un maiou albastru, diva a înotat în timp ce dansatorii stăteau pe marginea bazinului. Mercy şi Lourdes au stat şi ele la piscină aproape toată ziua.

Observator

×
Subiecte în articol: Madonna hotel concert
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close