Antena 3 CNN Show Showbiz Ştefan Bănică Jr. pune punctul de ”i”. De ce nu își poate găsi Andreea Marin jumătatea

Ştefan Bănică Jr. pune punctul de ”i”. De ce nu își poate găsi Andreea Marin jumătatea

Ştefan Bănică Jr. pune punctul de ”i”.  De ce nu își poate găsi Andreea Marin jumătatea
Sursa foto: Foto: www.facebook.com/StefanBanicaOfficial
de M.Z.    |    08 Dec 2016   •   16:47

Ştefan Bănică Jr. a pus punctul pe ”i” şi a vorbit pentru prima dată despre ceea ce îi trebuie unei femei pentru a fi fericită într-o relaţie, dezvăluind motivele din cauza cărora crede că fosta lui soţie, Andreea Marin, nu-şi poate găsi o ”jumătate fericită”.

Vorbind indirect despre divorțul ”Zânei” de terapeutul turc, Bănică a spus că nu crede că o femeie căreia îi place să conducă şi care uită să fie femeie îşi va găsi vreodată ”jumătatea fericită”, bătând apropo la mariajele eşuate ale mamei fiicei lui, potrivit Cancan.ro.

"Femeilor le plac bărbaţii tăcuţi, pentru că au senzaţia că le ascultă. Femeile sunt creaturi, care trebuiesc iubite şi nu înţelese. Ador femeile care au personalitate şi care emană ceea ce noi, bărbaţii, nu avem, emană acea feminitate de care bărbaţii au nevoie şi de care sunt atraşi. O femeie care este ca un bărbat, dictează, face şi care uită să mai fie femeie, e greu de crezut, după părerea mea sau cel puţin din punctul meu de vedere, că îşi va găsi o jumătate fericită. Dumnezeu i-a dat un dar extraordinar şi anume faptul că poate aduce pe lume un suflet nou. Noi bărbaţii, aici, nu putem decât să privim cu admiraţie şi cu dragoste”, a declarat Ştefan Bănică Jr.

Vedeta TV Andreea Marin a anunțat pe 27 octombrie, pe pagina de Facebook, că divorțează de medicul turc Tuncay Ozturk.

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk s-au cunoscut în Turcia. În 2013 s-au căsătorit, iar soţul ei a decis să îşi părăsească ţara natală, de dragul ”zânei surprizelor”.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close