Antena 3 CNN Show Showbiz Ştefan Bănică transmite un avertisment. Vezi cine l-a enervat pe artist

Ştefan Bănică transmite un avertisment. Vezi cine l-a enervat pe artist

Ştefan Bănică transmite un avertisment. Vezi cine l-a enervat pe artist
Sursa foto: Foto: Facebook
22 Ian 2013   •   20:24

Ştefan Bănică  încearcă să meargă mai departe şi după despărţire. Lucreaza intens pentru spectacole şi repeta la teatru. Vrea să rămână calm, deşi este vânat pas cu pas de jurnalişti. Artistul a transmis un avertisment dur celor care i-au speriat copiii, în disperarea lor de a obţine imagini cu el şi Andreea.

Ironic, dar degajat, Ştefan Bănică junior s-a îndreptat către maşină. Cu fesul îndesat pe cap şi protejat de ochelari de soare, artistul nu a evitat obiectivul, după ce a terminat repetiţiile la Teatrul de Comedie.

Fetiţa lui şi a Andreei, dar şi băiatul lui Ştefan dintr-o relaţie anterioară, s-au speriat în seara în care s-au întors din Dubai. Deşi Zâna şi-a programat să iasă pe la salonul oficial ca să scape de presă, nu a reuşit. Şoferul Andreei a făcut slalom în trafic şi când a ajuns în garaj, a nimerit caloriferul.

După urmărirea ca-n filme, Andreea a răbufnit. S-a abţinut cu greu să nu izbucnească în lacrimi.

Şi Bănică junior a transmis un avertisment: "Cine a făcut lucrul ăsta, va plăti cu siguranţă."

Căsnicia Andreei cu Ştefan este la final, dar divorţul e abia la început. După 7 ani, Andreea Marin şi Bănică junior se vor despărţi. Indiferent de comentarii. Sau cel puţin acesta este mesajul artistului.

"Filosofia mea este asta: nu e treaba mea ce spun şi ce cred oamenii despre mine. Sunt ceea ce sunt şi fac ceea ce fac. Nu mă aştept la nimic şi accept orice. Asta face viaţa mai uşoară", scrie Bănică pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Stefan Banica divort Andreea Marin
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close