Antena 3 CNN Show Showbiz Stevie Wonder şi Christina Aguilera au cântat la înmormântarea cântăreţei Etta James

Stevie Wonder şi Christina Aguilera au cântat la înmormântarea cântăreţei Etta James

Stevie Wonder şi Christina Aguilera au cântat la înmormântarea cântăreţei Etta James
Sursa foto: Foto: newsone.com
29 Ian 2012   •   19:30

Cântăreaţa Etta James, una dintre figurile cheie ale începuturilor rock'n'roll-ului, care a murit pe 20 ianuarie, la vârsta de 73 de ani, a fost înmormântată sâmbătă. În cadrul ceremoniei, starurile Stevie Wonder şi Christina Aguilera au susţinut scurte recitaluri în memoria celebrei artiste americane, informează latimes.com.
   
Christina Aguilera a interpretat o versiune a melodiei "At Last", cea mai celebră piesă a cântăreţei Etta James. Stevie Wonder a cântat piesa "Shelter From the Rain", acompaniat la orgă, dar şi o versiune a cappella a piesei "The Lord's Prayer".

Sute de persoane au participat la ceremonia organizată în memoria legendei R&B, la o biserică din Los Angeles.
   
Cântăreaţa Etta James, celebră pentru hitul "At Last", a murit în 20 ianuarie, la vârsta de 73 de ani, din cauza complicaţiilor provocate de leucemia de care suferea.

În anii 1960, James a semnat cu legendara casă de discuri Chess Records din Chicago şi a lansat piese ca "At Last" şi "Trust in Me", dar şi "Something's Got a Hold of Me". De-a lungul deceniilor, James a avut peste 30 de single-uri în topurile R&B şi a devenit un punct de referinţă pentru cântăreţi precum Janis Joplin şi Tina Turner. A fost recompensată cu patru premii Grammy - printre care şi unul pentru întreaga carieră - şi 17 Blues Music Awards. A fost inclusă în Rock & Roll Hall of Fame în 1993, în Blues Hall of Fame în 2001 şi de două ori în Grammy Hall of Fame - în 1999 şi în 2008.
   
În 2009, Beyonce Knowles a interpretat cântecul "At Last" la începutul balului organizat cu ocazia ceremoniei de investire în funcţie a preşedintelui american Barack Obama.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close