Antena 3 CNN Show Showbiz Sting, Sepultura şi din nou Depeche Mode. Cine le va cânta românilor în 2009

Sting, Sepultura şi din nou Depeche Mode. Cine le va cânta românilor în 2009

Sting, Sepultura şi din nou Depeche Mode. Cine le va cânta românilor în 2009
02 Ian 2009   •   21:00

Dacă în 2008 i-am putut vedea şi asculta live pe cei de la Mettalica, Iron Maiden sau Lenny Kravitz, şi anul acesta vom avea parte de câteva concerte importante.
Lista concertelor din 2009 va fi deschisă pe 10 februarie de Sting. În cei aproape 40 de ani de muzică, Sting a vândut peste 105 milioane de înregistrări, şi a câştigat şaisprezece premii Grammy. Artistul va concerta la Sala Palatului din Bucureşti.
Formaţia Sepultura a fost fost înfiinţată în anul 1984 în Brazilia. Au lansat până acum 10 albume, vândute în peste 15 milioane de exemplare. În februarie, la Sala Polivalentă din Bucureşti ei îi vor face fericiţi şi pe fanii din România. Şi James Blunt va concerta în luna februarie la Bucureşti. Cea mai cunoscută piesă a lui James Blunt, You're Beautiful a reuşit să ajungă pe a doua poziţie în clasamentul United World Chart.
În aprilie 2009, Nazareth, un alt nume mare al rock-ului va ajunge şi în ţara noastră. Concertul de la Arenele Romane din Bucureşti face parte din turneul de promovare al albumului The Newz, lansat în 2008.
Şi formaţia Depeche Mode şi-a anunţat prezenţa în România anul acesta. La trei ani de la show-ul istoric susţinut pe stadionul national din Bucuresti, Depeche Mode va cânta pentru români pe 16 mai în Parcul Izvor din Bucureşti.
Nici Iggy Pop nu va putea sta departe de România în 2009. Artistul va concerta în această vară la Romexpo, în cadrul festivalului Bestfest. Tot la Bestfest, Motorhead va cânta pe scena de la Romexpo. În cei peste 30 de ani de muzică, rockerii de la Motorhead au cântat pe cele mai importante scene din lume, iar acum o vor face şi la noi.
Tot în 2009, în România vor mai veni The Rasmus, Vonda Shepard, Havana Lounge sau Manowar.
Antena 3

×
Subiecte în articol: concerte Depeche Mode
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close