Antena 3 CNN Show Showbiz Suită de celebrităţi la nunta lui Sir Paul McCartney. Vezi cum au petrecut invitaţii

Suită de celebrităţi la nunta lui Sir Paul McCartney. Vezi cum au petrecut invitaţii

Suită de celebrităţi la nunta lui Sir Paul McCartney. Vezi cum au petrecut invitaţii
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de N.B.    |    10 Oct 2011   •   22:37

Vedete din lumea modei, muzică şi televiziune au venit să le ureze casă de piatră lui Paul şi Nancy McCartney la petrecerea exclusivistă de după cununie. Meniul sută la sută vegetarian nu i-a descurajat pe oaspeţi. Iar şampania a curs din plin.

Vedeta americană de televiziune Barbara Walters a fost unul dintre printre primii şi cei mai importanţi oaspeţi de la petrecere. Este rudă de gradul al doilea cu prospăta Lady McCartney şi a jucat rolul de Cupidon în relaţia dintre Nancy şi Paul în urmă cu patru ani, când cei doi s-au îndrăgostit în staţiunea vedetelor, Hamptons. Acum, Nancy a câştigat inimile tuturor membrilor clanului McCartney.

Designerul Stella McCartney nu putea lipsi de la petrecere. Tot ea i-a creat noii mame vitrege ţinuta de la cununia civilă. Pe lista oaspeţilor s-au mai aflat Kate Moss, Twiggy şi moderatorul de televiziune David Frost. La nuntă a fost prezent chiar şi Ronnie Wood, un fost rival al lui Paul, din vremea când The Beatles îşi împărţea vârful clasamentelor cu The Rolling Stones.

A fost o petrecere restrânsă, în comparaţie cu recepţia cu 350 de oaspeţi de la cununia lui Paul cu a doua soţie, Heather Mills. Dar nu au lipsit surprizele.

Paul a cântat piesa preferată a cuplului, celebra "Let it be". Apoi şi-a poftit invitaţii să se ospăteze din preparatele vegetariene pregătite minuţios de maeştrii bucătari. Pentru el şi Nancy, adevărata petrecere abia urmează, o lună de miere pe o insulă privată din Caraibe.

 


×
Subiecte în articol: paul mccartney nunta petrecere
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close