Antena 3 CNN Show Showbiz Suma generoasă pe care o încasează Gheorghe Turda pentru o cântare de Revelion: "Mulți artiști nu știu să ceară"

Suma generoasă pe care o încasează Gheorghe Turda pentru o cântare de Revelion: "Mulți artiști nu știu să ceară"

Gheorghe Turda, unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică populară din țară, are concerte pe bandă rulantă în Noaptea dintre Ani. Pentru un singur concert, acesta va încasa o sumă consistentă.

Suma generoasă pe care o încasează Gheorghe Turda pentru o cântare de Revelion: "Mulți artiști nu știu să ceară"
Sursa foto: Facebook/Gheorghe Turda
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Noi 2023   •   14:28

Gheorghe Turda, în vârstă de 75 de ani, este unul dintre cei mai iubiți și apreciați soliști de muzică populară din România.

Puțini însă sunt cei care își permit să-i plătească onorariul uriaș pe care îl percepe îndrăgitul artist.

La începutul lunii decembrie, Gheorghe Turda va susține un turneu în Germania, urmând ca de Crăciun să cânte în Italia. Solistul a vorbit deschis despre evenimentele pe care urmează să le susțină pentru românii din străinătate.

"Voi pleca în turneul de 1 Decembrie, în Germania, voi avea trei concerte, la Nuremberg, la Stuttgart și la Munchen, voi sta acolo până pe 6 decembrie”, a declarat solistul pentru Playtech.

Cât va încasa celebrul cântăreț de muzică de petrecere

De Crăciun, Gheorghe Turda va susține un concert memorabil de colinde la Roma, în Italia, pentru românii stabiliți acolo. De altfel, de ani buni, solistul merge în străinătate pentru a-și încânta fanii cu melodiile sale.

”De Crăciun, sper să avem un recital de colinde, lucrăm la el. Va fi ceva deosebit, românii ne așteaptă cu bucurie, de fiecare dată, le e drag să asculte fantasticele colinde. Românii stabiliți în alte părți ale lumii oftează, mai ales de Sărbători, de dorul cumplit de locurile natale, iar piesele noastre le mai alină dorul de casă, de prieteni”, a mai adăugat Gheorghe Turda.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Unde va cânta solistul Gheorghe Turda de Revelion

Dacă pe 1 Decembrie artistul se va afla în Germania, iar de Crăciun sunt mari șanse să ajungă la Roma, de Revelion 2024, deși credea că va pleca în Franța, iată că Gheorghe Turda a prins patru contracte importante, în localuri mari din România.

”De Revelion, voi cânta în localuri de pe Valea Prahovei, în Sinaia, în Predeal și în Poiana Brașov, am 4 recitaluri, până în prezent, dar s-ar putea să ajung la șase, vedem, în alți ani aveam și câte 11.

De Revelion, se plătește dublu, ceea ce mulți artiști nu știu să ceară, trebuie să fie dublu plătit, pentru că este concurență mare și sunt multe solicitări”, ne-a mai declarat cântărețul.

Suma uriașă, pe care o va încasa artistul, de Revelion 2024, în doar câteva ore

Gheorghe Turda a refuzat să dezvăluie onorariul său, ca artist, de Sărbători, însă un important impresar din showbiz, familiarizat cu tarifele cântăreților de muzică populară, a spus, pentru Playtech Știri, câți bani primesc soliștii, în noaptea de Revelion 2024:

"Cel mai puțin se câștigă cam 1.500 de euro, dar Gheorghe Turda are 1.800 de euro, pentru un recital la o petrecere, de Sărbători”, a spus impresarul.

Prin urmare, Gheorghe Turda va câștiga, în ultima noapte dintre ani, frumușica sumă de 7.200 de euro, bani pe care un bugetar i-ar câștiga, cel mai probabil, cam într-un an de muncă.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close