Antena 3 CNN Show Showbiz Surpriză uriașă pentru Andreea Marin! Pe cine a găsit în curtea casei sale. „Deschid ușa la plecarea fetiței mele spre școală și...”

Surpriză uriașă pentru Andreea Marin! Pe cine a găsit în curtea casei sale. „Deschid ușa la plecarea fetiței mele spre școală și...”

Surpriză uriașă pentru Andreea Marin! Pe cine a găsit în curtea casei sale. „Deschid ușa la plecarea fetiței mele spre școală și...”
Sursa foto: Foto: Andreea Marin/Facebook
19 Sep 2017   •   13:42

Andreea Marin a avut parte de o mare surpriză, marți dimineață, când a încercat să iasă din curtea casei sale pentru a-și duce fiica la școală.

Andreea Marin a anunțat, într-o postare pe Facebook, că în gospodăria ei a mai apărut un ghiduș. Un cățel mic și îndrăzneț care ar fi făcut o pasiune pentru cățelușa ei, Lady.

”Buna dimineata! Deschid usa la plecarea fetitei mele spre scoala si... ce sa vezi?! Nu o mai avem doar pe Lady, alaturi de cele doua pisici, o veverita, zeci de pasarele , pestisori... a mai aparut un ghidus in gospodarie, care-i face curte catelusei noastre! Pe unde sa fi intrat?! Ma dumiresc: pe sub poarta, atat e de mic! Dar indraznet?! Asa ca punem micul dejun pentru doi si vedem apoi cum ii gasim stapanii. Si mai avem un pisicher roscat care a sapat pamantul unde a gasit un loc potrivit, doar sa intre pe sub gard! Trezeste pasiuni Lady a noastra, aviz vecinilor care au baieti descurcareti - ii gasiti la noi la nevoie! Bine hraniti si fericiti! ???”, a spus Andreea Marin.

 

 

×
Subiecte în articol: Andreea Marin
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close