Antena 3 CNN Show Showbiz Tarkan, pus sub acuzare: Cântăreţul turc va fi cercetat în libertate pentru deţinere de droguri

Tarkan, pus sub acuzare: Cântăreţul turc va fi cercetat în libertate pentru deţinere de droguri

Tarkan, pus sub acuzare: Cântăreţul turc va fi cercetat în libertate pentru deţinere de droguri
02 Mar 2010   •   14:27


Cântăreţul turc Tarkan a fost pus sub acuzare de procurori. Artistul a fost reţinut, la sfârşitul săptămânii trecute, pentru deţinere şi trafic de droguri, în urma unui raid al poliţiei la Istanbul. După două ore de audieri, Tarkan a fost eliberat.

Câteva sute de fani l-au aşteptat pe Tarkan în faţa tribunalului unde a fost audiat de procurorii turci. La puţin timp după audieri, avocatul artistului a spus presei că Tarkan a fost pus sub acuzare de procurori şi va fi cercetat în libertate.

Cântăreţul le-a mulţumit fanilor care au venit să îl vadă şi le-a spus că abia acum şi-a dat seama cât de mult este iubit.

Artistul a fost arestat la sfârşitul săptămânii trecute pentru deţinere şi trafic de droguri. Se pare că în casa cântăreţului a fost găsită o importantă cantitate de cocaină. Tarkan a fost arestat alături de nouă alte persoane din lumea mondenă turcă. Printre aceştia se numără şi fiul unui cunoscut om de afaceri turc, dar şi fiul unui fost parlamentar.

Dacă va fi găsit vinovat, Tarkan riscă 20 de ani de puşcărie.

Tarkan a devenit cunoscut după lansarea hitului "Simarik", care a ocupat primele locuri în clasamentele muzicale din toată lumea.

Antena 3



×
Subiecte în articol: droguri cercetat
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close