Antena 3 CNN Show Showbiz Tatăl lui Michael Jakcson solicită o pensie lunară de 15.000 de dolari din averea megastarului

Tatăl lui Michael Jakcson solicită o pensie lunară de 15.000 de dolari din averea megastarului

Tatăl lui Michael Jakcson solicită o pensie lunară de 15.000 de dolari din averea megastarului
Sursa foto: Joe Jackson
08 Noi 2009   •   20:07

Tatăl lui Michael Jackson atrage din nou atenţia presei. De data aceasta, Joe Jackson le-a cerut administratorilor averii fiului său decedat să îi plătească o pensie alimentară lunară de aproximativ 15.000 de dolari, informează AFP.

Tatăl megastarului a depus deja o cerere oficială în acest sens la Tribunalul din Los Angeles. Joe Jackson consideră că i se cuvine o pensie lună de 15.000 de dolari din averea fiului său, întrucât soţia lui, Katherine, care a obţinut tutela celor trei copii ai megastarului, primeşte deja, la rândul ei, o pensie lunară de 86.000 de dolari.


Howard Weitzman, unul dintre avocaţii celor doi administratori ai averii lui Michael Jackson, consideră că cererea tatălui megastarului este surprinzătoare.


Joe Jackson a fost criticat în repetate rânduri pentru modul în care s-a comportat după moartea fiului său. După trei luni de la moartea fiului său, Joe Jackson a vrut să participe la Oktoberfest, cel mai mare festival al berii din Europa. Însă, tatăl lui Michael Jackson a avut parte de un incident neplăcut. El a solicitat bilete în secţiunea VIP, însă a fost refuzat."Ar trebui să-l plângi pe fiul tău, nu să te distrezi". Asta a fost replica organizatorilor festivalului.

Cu toate că Joe Jackson a dat asigurări că suferinţa lui este interioară şi că nu îi place să o arate în public, americanii sunt scârbiţi de atitudinea acestuia.

Mai ales că Michael şi fraţii săi au povestit despre abuzurile fizice şi psihice la care îi supunea tatăl lor în copilărie. Se pare că nici Michael Jackson nu-l avea la suflet pe tatăl său, întrucât nu l-a inclus în testament.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: michael jackson pensie avere
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close